2777
2789
عنوان

خانم های شاغل به لحظه میاید

596 بازدید | 29 پست

برا مدیریت مسایل مالی چیکار میکنید؟

شوهرتون نمیگه حقوقت رو بده به من؟ 

یا هی نمیگه پول بده؟

من تازه شاغل شدم. شوهرم روانیم کرده. یهو بعد عید حقوق چند ماه رو برام واریز کردن. تو فروردین اردیبهشت ۱۶ م برا خونه خرج کردم. بدهی دادم. برا بچه ها لباس خریدم. 

ولی بااااار میگه پول داری. به خودم پول بده . 

خیلی پروی. چیکار کنم. خیلی کلافه ام. من میگم خورد و خوراک با خودته . من برا خود و خوراک هزینه نمیکنم. اگه هم بخوام پس انداز کنم و خورد خورد طلا بخرم (که اصلا به پس انداز نمی‌رسه چون فعلا چاله و چوله زیاده ) برا خرید خونه است که در شرفش هستیم ان شاالله. که اگهههههه شد قطعا کلی باید خرج خونه کنیم. دستم خالی نباشه یه چی دلم میخواد بخرم . 

اما نمی‌فهمه. بهم دیگه خرجی نداده یک ماه. میگه پول داری دیگه خودت خرج کن. همه اش بحث مون میشه. اعصابمو خورد کرده. چیکار کنم دیگه همینکه پول پول بده

؟

زشته واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا از اول گفتم تمام حساب کتابا با من باشه . درآمد هردومون دست منه . از قبض تا جریمه و خرج خونه و همه چی رو خودم حساب کتاب میکنم و میدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا از اول گفتم تمام حساب کتابا با من باشه . درآمد هردومون دست منه . از قبض تا جریمه و خرج خونه و ه ...

من واقعا نمی‌رسم چون بچه قد و نیم قد دارم . تازه هم زایمان کردم. 

شوهرم ولخرج یه کم. یعنی یه موقع هایی سخت گیر و مقعد میشه اسفند و فروردین ولخرررج میشه طوریکه ده ماه سال باید قناعت کنیم. تعادل نداره. بخاطر همین می‌دونم پولمو بدم دستش به فنا میده.

اره دوستم رفت سرکار الان داره قسطا شوهرشو میده 

من خانه دارم ولی گاهی حسرت میخورم که چرا شاغل نشدم ولی میبینم تواناییشو ندارم هم کار بیرون هم خونه هم بچه ،ولی مردا راحتن فقط کاربیرون ،زن بیرون کارمیکنه اکثرا سوع استفاده میکنن موقع بدهی یادزناشون میفتن کلا جنبه ندارن

من خانه دارم ولی گاهی حسرت میخورم که چرا شاغل نشدم ولی میبینم تواناییشو ندارم هم کار بیرون هم خونه ه ...

بنظرم کار بیرون واسه زن سخته باید کارا خونه رو هم انجام بده حالا درسته خوبیا زیادی داره ولی واسه زن متاهل سخته

شوهر من اینجوری نیست. اصلا کاری با درآمد من نداره. همه مخارجم خودش میده‌.  گاهی شده از من پول ق ...

پس خوش به حالت. شوهر خواهرمم اینطوریه.

اما اون یکی خواهرمم که می‌دونم پولش رو خرج می‌کنه تو خونه خداییش شوهرش تو خونه خیلی کمک می‌کنه. اما برا من زور داره شوهرم تنبل. دست به سیاه و سفید نمیزنه همه اش هم میگه پول بده. منم می‌دونم اگه این خیالش راحت بشه قسط هاشو من میدم. دیگه کمتر می‌ره سرکار. چون تجربه شو داشتم 

پس خوش به حالت. شوهر خواهرمم اینطوریه. اما اون یکی خواهرمم که می‌دونم پولش رو خرج می‌کنه تو خونه خد ...

قسط نده دوست منم قسطا شوهرشو میده یک ریالی پس اندازم نداره کلی بهش حرف زدم 

پس خوش به حالت. شوهر خواهرمم اینطوریه. اما اون یکی خواهرمم که می‌دونم پولش رو خرج می‌کنه تو خونه خد ...

بهترین راه برای شما اینه که همون روز که حقوقتو واریز کردن مستقیم بری طلافروشی. اینجوری پولی نمیمونه که براش نقشه بکشه.