2777
2789
عنوان

تاری دید بعد عمل لازک

1722 بازدید | 38 پست

سلام یک ماهه عمل کردم هنوز تار میبینم چشم راستم یکم واضح تر شده بود الان ۲روزه تاره کسی تجربه ای داره کی خوب میشم

قرص اناهیل بخورم تاثیر داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دو چشمم ۱

استیگمات بودید یا دور بین نزدیک بینی داشتین؟ 

من شنیدم کسانی که نمره چشمشون نزدیک به سه باشه براشون خوبه که انجام بدن 

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
خیلی استرس دارم شما چند وقت بعد عمل چشمتون بهتر شد الان هم نزدیک هم دور کمی تار میبینم

من تا ۳ماه تار میدیدم همش بخودم میگفتم این چه کاری بود رفتم عمل کردم ولی بهتر میشی رفته رفته...استرس نداشته باش با گوشی کار نکن ارایش چشم نکن تو نور و نورافتاب عینک یادت نره 

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
استیگمات بودید یا دور بین نزدیک بینی داشتین؟  من شنیدم کسانی که نمره چشمشون نزدیک به سه باشه ب ...

من دوربینم ضعیف بود 

فرقی نداره ضعیفی اذیت میکنه مخصوصا تو رانندگی شب 

من تا ۳ماه تار میدیدم همش بخودم میگفتم این چه کاری بود رفتم عمل کردم ولی بهتر میشی رفته رفته...استرس ...

یعنی تا ۳ماه تاری دیدت ثابت بود؟ من یه چشمم تار تر از اون یکی 

به من گفتن تا یک ماهه🥺

گوشی کم میگیرم دستم 

من دوربینم ضعیف بود  فرقی نداره ضعیفی اذیت میکنه مخصوصا تو رانندگی شب

احتمالا تا مدتی تار دیدن طبیعیه  از دکتر میپرسیدین

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
یعنی تا ۳ماه تاری دیدت ثابت بود؟ من یه چشمم تار تر از اون یکی  به من گفتن تا یک ماهه🥺 گوشی ک ...

اره مخصوصا شبا چراغای ماشینا خیلی برام تار بود تازه شوهرم ک عمل کرد دقیقا ۶ماه تار میدید تا کم کم دیگه خوب شد ببین اصلا ناراحت نباش وقتی تاری دیدت خوب بشه تازه میفهمی بهترین کارو کردی ک چشمتو عمل کردی

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
اره مخصوصا شبا چراغای ماشینا خیلی برام تار بود تازه شوهرم ک عمل کرد دقیقا ۶ماه تار میدید تا کم کم دی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت خدا کنه زودتر خوب شه 

شماهم یه چشمت تار تر بود؟

2810