2777
2789

امکان چنین چیزی هست؟ من سنو ان تی و انومالی رفتم نگفتن دوتا جنین دیده میشه و امروز رفتم دکتر سنو کرد میگه احتمال زیاد دوقلو داری نامه داده فردا برم یه جای معتبر سنو چنین چیزی امکان دارع؟ خودم موندم چی گفت چی شنیدم 🤕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

آره عزیزم فامیل ما دوقلو بود 

بعد موقع زایمان ۳ قلو بود😍😍😍

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

😅به یه بنده خدایی گفته بودن بچت ۴ تا دست داره سقطش کن نکرده اخرا دوباره رفته سونو فهمیدن دوقلو بودن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

حالا منم خیلی علایم دوقلویی دارم فعلا ک تا هفته ۱۱س بار مجبورشدم برم سونو نگفتن گفتن ی  دونست

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
آره عزیزم فامیل ما دوقلو بود  بعد موقع زایمان ۳ قلو بود😍😍😍

یعنی جای نگرانی نیست؟ میترسم خیلی گفتم بچع که سالمه این یه قل که راحت دیده میشه گفت اره اون یکی خوب معلوم نمیشه فردا برو سنو نامه داده

2809