2777
2789
عنوان

احیاس میکنم شدید افسرده شدم دانشجویم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
تاثیر چی داره

برا درمان افسردگیه

من روانپزشک برام نوشته بود قبلا

ولی تو افرادی که نارسایی کلیه دارن باید با  احتیاط مصرف شه

در کل تو اینستا پزشکی رو دنبال میکنم که میگه بیشتر افسردگی ها به خاطر کمبود منیزیومه

موز و بادوم هم به مقدار فراوون مصرف کن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
جدی  چه تغییراتی کردی؟ من الان اصلا نمیتونم مثله پارسال زندگیه معمولی کنم نه حالش دارم همشم در ...

حالمممم خیلی عالیه الحمدالله الان

در رو روی خودم قفل میکردم

همش گریه

کابوس 

خواب نداشتم

الان هیچ کدوم رو ندارم البته خوابم یکم بهم ریخته هست هنوز ولی دیگه نصف شب نمیپرم از خواب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیرداشت سریع؟

آره عزیزم تاثیرش سریعه

ولی دکتر برا من در کنار اینا آسنترا هم نوشته بود که ب نظرم بدون تجویز پزشک مصرف نکن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
یعنی چی  کلا همش خوابم انرژیندارم افسردگیه بنظرخودم

یه روز دقیق شد به اینکه چند ساعت میخوابی ساعت چند میخوابی قبل خواب چه فکرایی میکنی چه ساعتی بعد چند ساعت بیدار میشی؟ چند ساعت با گوشی هستی؟ خبرهای منفی چقدر در روز باهاش سر و کار داری؟ کار مفید در روز مثلا ظرفها رو بشوری اتاقت رو تمیز کنی و ... چقدر انجام میدی؟ به طرز فکرت که به چه چیزهایی فکر میکنی دقیق شو. 

پیشنهاد میکنم چند روز متوالی و یا چند هفته قبول طلوع خورشید بیدار باش حتی به زور.آخرین ساعتهای تاریکی تا طلوع خورشید هوای اون ساعت رو تنفس کن.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
یه روز دقیق شد به اینکه چند ساعت میخوابی ساعت چند میخوابی قبل خواب چه فکرایی میکنی چه ساعتی بعد چند ...

دو سه ساعت بیشتر از حد معمولا  دو سه ساعت کمتر

زیاد فکر میکنم سعی میکنم فکر مثبت الکی کنم خیلی خبرمنفی همون غصهامه

توانایی کار مفید ندارمانرژیشم ندارم

دو سه ساعت بیشتر از حد معمولا  دو سه ساعت کمتر زیاد فکر میکنم سعی میکنم فکر مثبت الکی کنم خیلی ...

چند سالته؟ خودت فکر میکنی دلیل افسردگیت چیه؟

حتی اگر درست هم گفته باشی و افسردگی داشته باشه بازم باید با تغییر سبک زندگیت و افکارت به خودت کمک کنی. افسردگی از تکرار کمبود انرژی و کمبود انرژی از نگرفتن حال خوب و مثبت میاد. باید کارهایی انجام بدی که حالت رو خوب کنن و این با تغییر سبک زندگیت و ترک عادتهات حتی به زور اتفاق میافته.

انجام ندادن برنامه ها و روتین روزانه به مغز این آلارم رو میده که آها پس میشه کارها رو هم‌انجام نداد و این تبدیل به یک عادت میشه برا مغز و دیگه انرژی نداری که کارهات رو انجام بدی چون بهش عادت کردی. خودت رو مجبور کن تا پالس مثبت بگیری به مرور عادت میشه برات که وقتت رو از کار مثبت پر کنی.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.