2777
2789
سلام من دخترم هیجده ماهشه از ده روز قبل سرماخورد شبا تا صب جیغ میزد و گریه میکرد فقط میگفت درد بغل...بردمش دکتر گوش گلو شکم همه رو چک کرد گفت خوبه بعد دوروز دیدم همش دستش تو دهنشه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لثه هاش متورم شده برد فهمیدم بی قراریاش برا دندونای نیششه.دیگه کلی مسکن و ژل بی حسی دوسه شب بهتر بود تا دیشب که باز همونطور شب تا صب جیغ زد.الان دیدم از گوش چپش چرک میاد بیرون چرک شل مث خلط سینه(ببخشید)تمام گوشش پر چرکه اصلا سوراخش بسته شده از چرک تمییز میکنم نیم ساعت بعد همونطوره.چی کا کنم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نغمه جون بهترین دکتر مشهد بردمش دکتر امیریان
مامی ارتین اره در اومده نیشاشه
2810