2777
2789
عنوان

میدونم همسرم با یه خانم صحبت میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم...😔😔 خدا لعنت کنه این‌ مردا رو که همشون هوس بازن

🥺🥺🥺

خسته ام بخدا ازدستش

مث چی ازش میترسم

از دعوا بدم میاد.... نمیخوام دعوام کنه. نمیخوام دعوا راه بندازم.... قلبم رو هزار تیکه کرده

من خودم هر روز به مظلومیت خودم گریه میکنم امروز یکم تو فکر بودم قهر کرده باهام که چرا قیافه گرفتی ...

عزیزم اینجوری که نمیشه بلاخره باید حقتو بگیری نمیشه که همیشه طلب کار باشه قهر کرده به جهنم تو هم قهر کن مگه چیت از اون دختره خراب کمتره،گلم فقط رفتارو عوض کن تو هم مثله خودش بشو 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خب مردی که دروغ میگه معلومه یه ریگی به کفششه.... من نمیدونم چکار داره میکنه.... ولی اگه با دختره دعو ...

نمیدونم والا زندگی خودته شوهر خودته بلاخره خودت بهتر میشناسیش 

ببین چی صلاحه

من خودم هر روز به مظلومیت خودم گریه میکنم امروز یکم تو فکر بودم قهر کرده باهام که چرا قیافه گرفتی ...

علط کرده

چرا نقش قربانی ر٫ بازی میکنی؟

دهنشو سرویس کن بگو یا ارتباطتو کامل قطع میکنی یا یه تصمیم جدی میگیرم

دروغ گفتن شروع خیانته

قلبم هزار تیکه شده.... کی بتونم خودمو جمع کنم مثل قبل شم خدا میدونه.... 

فداتشم باید قوی باشی ببین هیچی و هیچ کس مهمتر از خودت نیست چرا باید اجازه بدی اینجوری باهات رفتار بشه نمیگم دعوا کن نه ولی رفتارتو عوض کن باهاش فقط با قپی کردنه خودت میتونی حقتو بگیری ازش نترس 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
ببین به عنوان زنی که به اندازه موهای سرم تجربه دارم در این زمینه  اینه که به صورت خیلی جدی دخت ...

عزیزم حرفات درسته ولی ایراد ازشوهراسی یه .اینو ول کنه توخیابون پره من اینو زیادتوتاپیکاخوندم و واقعیت همینه 'منم شوهرم تویه شرکتی کارمیکنه حدود ۲۰ تامردوپسرجوون وچن تامهندس گردن کلفت اونجاکارمیکنن شوهرمنم سرپرست شده تازگیا 'یه خانم حدود۳۵ ساله اینا اونجا نظافتچی واشپزه وبیوه هم هست. شوهرم همون روز اول ک رفته بود شماره زنه رونمیدونم چجورپیداکرده بود الان ب هربهانه ی خرید براشرکت یا روزای تعطیلی روبهش یکسرزنگ میزنه وچن بارم دیدم تولدشو تبریک گفته وصب بخیر وشب بخیر فقط تاهمین حد منم خیلی دلم میرنجه پیاماشونو ک میبینم 'یبارشاکی شدم بهم پرید ک تو بدلی ماهمکاریم بیام اول ازتواجازه بگیرم من دلم پاکه وکلی ازخودش تعریف کرد 'منم گفتم باشه من قبولت دارم خب چیکا کنم واقعادستم بستست 'خانمه روهم یبارمن دیدم سفیدوخشکل وبسیار سرزبون دارو ..شوهرمنم پرحرف وشدیدا خاله زنک و ..'خودمواینجورقانع کردم ک زنه ۱۳ ساله مجرده اگه بدبود یباراسمش بدمیشد یا لااقل بامهندسی کسی میریزه روهم ک ارزششو داشته باشه ن شوهرمن ک ن پول داره ن قیافه 'ولی خودم میدونم وصد درصد قبول دارم ایراد از بی بندو باری وکنجکاوی شوهرمنه ک به بهونه های الکی ب اون زن زنگ میزنه 

فداتشم باید قوی باشی ببین هیچی و هیچ کس مهمتر از خودت نیست چرا باید اجازه بدی اینجوری باهات رفتار بش ...

دو سه ماهه حسابی دارم براش سنگ تموم میزارم.... از همه نظر.... عاطفی، جنسی، روحی،..... خیلی دلم شکست

🥺🥺🥺 خسته ام بخدا ازدستش مث چی ازش میترسم از دعوا بدم میاد.... نمیخوام دعوام کنه. نمیخوام دعوا ...

اگه اینجوریه خودتو بزن به بی خیالی اینجوری روانتو خوب میکنی ولی فعلا اقدام نکن تا یکی دو ماه دیگه اگه دیدی با همن ایندفعه شر کن... اگه شد کاری کن شوهرت از اون زده بشه مثلا به همکاراش بگو از اون زنه جلوش بد بگن یا بدش کنن... 

2810