2777
2789
عنوان

سلام من چند بار رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 19262 بازدید | 310 پست
بعدش ک چی کی بچع دار شن بزرگ کنن میشن 40سال و بعدم تمام

خب کله زندگی که به اینا نیست دوسته عزیز الان بیل گیتس نزدیک ۵۰ و خورده ای سالشه بچه هاش ۱۰ ۱۲ سالشونه ایا زندگیه بی خودی داری؟؟؟پولدار ترین فرده دنیاست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله بهتون 

زنده باشید

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
سلام گیلدخت خانوم میشه بی زحمت ناشناس هدایت رو برام بفرستی ندارمش اونور نمیشه گفت ممنون

سلام گلم ندارمش

دلت که گرفت دیگر منت زمین را نکش ...راه اسمان باز است ، پر بکش ... ، او همیشه اغوشش باز است ، نگفته تورا میخواند ... اگر هیچ کس نیست ؛ خدا که هست ...  

من نظر خودمو میگم 

شما انگار اهل زندگی کردن و ازدواج هستین نه دوستی درسته؟ 

خب شاید محیطی که توش بودین کسایی بودن که زن زندگی نبودن 

وگرنه شرایطو گفتین به نظرم باید رو سرشون هم بذارن 

اگه بدتون نمباد و واقعا قصدتون ازدواجه من دیدم بعضیا حالا نمیدونم سایتا یا گروه ها مشخصات میفرستن تا آدم مناسب خودشون رو پیدا کنن اگه دوست دارین این کار رو انجام بدین .

امیدوارم آدم زندگیتون رو پیدا کنید

ببین داداش ۳ بار خواستگار طرف رفتن عادیه ولی بیش از ۳ بار به نظرم دیگه مزاحمت لطفا برای اون خونواده مزاحمت ایجاد نکنید یا دوستانه تر بگم برادرخوبم به نظرم واقعا نمی خوان دخترشون به شما بدن اگه اتفاقی می خواست بیفته تا الان افتاده بود حالا ۲ الی ۳ سال نرو یه خبر بگیر اگه مجرد بودن هنوز دو مرتبه اقدام کن  مثلا من خودم یه آدم سمج نااهل پرو که همه جوره ازم پایین ترت همه جوره مزاحمت پیغام پسغام گه ول نمیکنه یعنی آشغال تر مغرور تر از خودش تازه  با فحش توهی تحقیر بزور می خواد با من ازدواج کنه نمی فهمه ازش نفرت دارم دهاتی موذی آدم فروش اعتماد به نفس کاذب اذیت کن. دهاتی هیز