2777
2789

من از ریاضی به تجربی تو سال اخر دبیرستان شهریور دادم امتحان های ریاضی تو خرداد دادم بعد گفتن اگه پاس بشی شهریور زیست میدی ولی انسانی نمیدونم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که شنیدم فقط شهریور میشه امتحان داد به هرحال باید امتحانای تجربی رو  بدی تا مدرکش باشه که شما یک سال داشتی توی یه رشته درس می‌خوندی.

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
تجربه دارم ولی زمان من لازم نبود کاری کنیم همینطور کنکور انسانی دادم

الان هم میشه فقط تغییر رشته میدن که دیپلم اون رشته ای که میخوان بگیرن من که پشیمونم برا دیپلم خودم اذیت کردم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند