2777
2789
من ۱۶۵ شوهرم ۱۷۵ متوسط میشه من میخوام از الان رو تغذیش بزرگتر شد با ورزش روش کار کنم بلند قد بشه چون ...

هزار ماشالا نگران نباش قد بلند میشه پسری 🌺❤

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا شیر محلی پیدا کنم؟

الان سوپر مارکت ها میارن ...حالت شیرش زیاد سفید نیست کرمی رنگه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
پسر من دو سالو هشت ماهشه میتونم بهش بدم

اره دختره منم دوسال و نیمشه ،ولی باز از یه دکتر بپرسید بدید بهش ولی من و شوهرم قدمون کوتاهه دکتره گفت بهش بده برا ایندش قد بلندش میکنه

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼
هزار ماشالا نگران نباش قد بلند میشه پسری 🌺❤

فدات شم خدا کنه همش استرس قدشو دارم چون ما متوسطیم نمیخوام متوسط شه من اگر ورزش نمیکردم نهایت ۵۵ میشدم پسرمم میفرستم والیبال 

روزی یه لیوان بزرگ شیر عسل میدم بیشتر نمیخوره  پای مرغ خوبه عصاره میگیرم میریزم تو غذاهاش

بپر بپر مفصل هاش میکوبه قدش رشد نمیکنه .. شربت زینک بده یه دوره ..  بادام و خرما و تخم مرغ . بده بخوره .. بارفیکس و والیبال خوبه .. گوشت خوبه .. سنجد روزی چندتا بده بخوره .. 

2810