2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه جور عجیبی شده!

138 بازدید | 10 پست

دوستان خونواده همسرم پرجمعیت هستن ولی بسیار سردن باهمدیگه و روابط خانوادگی قوی ای ندارن.همسرم بچه اخره و چون پدرشو بچگی از دست داده، مادرشو خیلی دوس داره و برعکس بقیه بچه هاشون همه کارا مادرسو ما انجام میدیم و ما رفت و اند میکنیم باهاش.

مادرشوهرم خانم خوبیه.مثل همه اخلاق بد هم داره ولی درکل خیر عروساشو میخواد.

من برعکس بقیه جاریام که حتی بعضا عید به عید هم خونه مادرشوهرم نمیرن، خونش میرمو و دعوتشم میکنم خونم.خیلی هم مبونمون خوب بود باهم

اخرین بار اسفند پارسال بود یه جعبه شیرینی گرفتیم و پول گذاشتم داخل پاکت براش عیدی بردیم.خواهرشوهر بزرگم اونجا بود نمیدونم چرا منو تحویل نگرفت رفتم باهاش دس بدم تقریبا دستمو پس زد خیلی شل و بی میل جواب سلام و احوالپرسیمو داد.من خیلی حس بدی بهم  دس داد که رفتم طرفش برا سلام و دس دادن ولی اون خودشو عقب کشید.تا اخرم منو محل نداد.اونجا به روی خودم نیاوردم.ولی دلم شکست.باخودم گفتم پنج تا عروس دیگه شون سال تا سال یه زنگ به مادر نمیزنن.من با کادو و شیرینی و کلی احترام رفتم دیدن مامانش جوابم بیمحلی و ناراحت کردنه.همیشه هم کارش همینه ولی شوهرم قبول نمیکرد خواهرش بده.ایندفعه خودش باچشم دیدو به خواهرش پیام داد دلم نمیخواد باهات مراوده داشته باشیم

حالا ازون روز مادرشوهرم به شدت باهام سرد و سرسنگین شده.عید رفتم خونش سرد برخورد کرد.قبلنا ماهی دوماهی یه بار غذا میپخت میگفت بیاید ببرید بخورید..اما الان چندماهه نه عید نه افطاری دعوت نکرد.

مشهد رفتم لراش سوغاتی خریدم وقت نشده ببرم.ولی دلم ازش شکسته چون منی که همیشه باهاش خوب بودمو سر بدرفتاری دخترش، محل نمیذاره.

من حساسم؟

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

دهم وقت عمل اب مرداوید چشم داره.زنگ زدم الان گفتم عملت کی هست بگو پسرمو بذارم پیش مامانم اگه نیاز بود بیام همرات(شوهرم همیشه ماموریته)گفت معلوم نیست حالا کی عمل میشم!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیخیال ی مدت بگذره یادش میره شاید از شما انتظار نداشت و قطع ارتباط رو از چشم شما میبینه

رفتار دخترشو ندید؟من دوست کلفتم باهمه اخلاقای بد خونواده همسرم،باهاشون رفت و امد دارم.همیشه احترام گذاشتمو محبت کردم.حقم نلود بیخود و بی دلیل اونجوری باهام برخورد کنن

حالا تو چرا اینقدر دنبالش میری . من  خواهرشوهرم  اجازه نمیده بقیه به پدر و مادرش کمک کنن دایم خودش کمک میکنع  البته بی هیچم نیست هر چی دارن  و میدن به اون اونم  فکر جیب خودشه بی مزد کار نمیکنه  

[QUOTE=292119073]ماهی ی بار دوماهی ی بار میری میگی رفت و آمد دارید وایی مایی ک هفته ای ۲ بار میریم و ماهی ۱ بار ناها ...[/QUO

ماهی یه بارنمیریم شوهرم باشه خفته ای یکی دوبار بهش سر میزنیم‌.اون ماهی دوماهی یه بار غذا میپزه دعوت میکنن

شاید خواهر شوهرتم عیدی میخواسته 😂

برا اونام هرسال عبدی میبریم.به کپچیکه عیدی دادیم مال اون بزرگه رو هرسال عید خونش رفتنی میدادبم هرسال