2777
2789
عنوان

نهمی ها بیاین🙂💔🔪

155 بازدید | 24 پست

خستمهههههه

فردا امتحان ریاضی دارم کتابو زیاد نخوندم ولی جزوه داشتم خوندم اونو یه دور 

سوالای سالای قبل رو بلدم از آدل سال همیشه ریاضیمو ۲۰ شدم دارم از استرس میمیرم

واییی خدااا 

شما امتحان چی دارین؟

الان بار دوممه میخوام جزوه رو دوره کنم سوالای کتاب اونایی که مهم نیستن رو بلد نیستم بقیشو بلدم دیکه 

الان این دورو بزنم میرم سوالای سالای قبلو میخونم🥲دارم از استرس جرواجر میشممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکدوم از این نمره ها برات نمیمونن

تهش همشون جر میخورن میرن تو سطل زباله

فقط این استرس و حال بدیا میمونن

کم واسه نمره غصه بخورین

۱۲سال درس خوندم الان یکلمه درس از اونروزا یادم نیست از بس‌بخاطر نمره حرص خوردم

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
استادمون گفت سوالای خرداد سالای قبل مهم تر از کتابه

اوهوم باشه

موفق باشی قشنگم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
بنظرت ۲۰ رو میتونم بگیرم؟😪خیلی استرس دارم دست خودم نیست فردا ساعت ۱۰ امتحانمه

امیدوارم 

نمیدونم اگر کل سال رو ۲۰گرفتی پس حتما میتونی

منم امتحان دارم منتهی بزرگسالانم 

دهم تجربی

واس ماها خیلی سخته خیلی خوبه که معلم دارید من که اصلا این ریاضی رو نمیفهمم توی یک هفته باید کل کتاب ریاضی دهم رو بخونم هفته پیش ثبت نام کردم هفته بعد امتحان دارم

جغرافیای عمومی ریاضی دینی نگارش فارسی عربی تمام این کتابا از اول تا اخرش تو ۲۰روز🤐

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
امیدوارم  نمیدونم اگر کل سال رو ۲۰گرفتی پس حتما میتونی منم امتحان دارم منتهی بزرگسالانم  ...

🙂معلم ما دوتا فصل آخرو درس نداد گفت آسونه خودتون بخونین 

حالا مث چی سخته هااا میگه اسونه😫

🙂معلم ما دوتا فصل آخرو درس نداد گفت آسونه خودتون بخونین  حالا مث چی سخته هااا میگه اسونه😫

راضیم دوتا فصل یاد نده حدااقل یقیه رو خوب یاد گرفته بوده باشم

اعو

چقد زود جزوه رو نخون همرو پاک کن دوباره بنویس

اونایی ک فک میکنی مهم نیستن قطع ب یقین همونا میان همونارم بخون

بعد جا خالی هم میادا اونارو حفظ کن

نغز رو یادت نره نغز😂😂

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌