2777
2789
عنوان

خرید مال غیر اگه کسی اطلاعاتی داره بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 185 پست
اینکه میگید ملک مال مانیست خوب سهم کسایی که امضا کردن چی میشه اون طرفی که شکایت کرده فقط ۱ سهم داره ...

در هر صورت باید به بنگاهیه طرح دعوا کنید 

اون ورثه ای هم که شکایت کرده باهاش صحبت کنید ببینید هدفش چیه پول میخواد چی میخواد ...

تا رضایت همه وراث نباشه اون معامله صحیح نیست 

اصلا از کجا معلوم بخاطر پیشرفت قیمت ملک بقیه وراث هم  با اون تبانی نکرده باشن که ملکو از دست شما درنیارن 

وقتی از معامله سردرنمیارین چرا ادم کاربلد نمیبرید با خودتون

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
در هر صورت باید به بنگاهیه طرح دعوا کنید  اون ورثه ای هم که شکایت کرده باهاش صحبت کنید ببینید ...

اونا که یه حرف راست نمیزنن دائم درحال دروغ گفتن   ولی میگفت داداشم من انداخته زندان منم تا ندارمش زندان ولش نمیکنم گفتم شما دعوا دارید ما این وسط چه کاره ایم  

شما راست میگی شوهرم خیلی سادگی کرده فقط رفت شهرداری ودارایی اینا ببینه ملک مشکلی نداره بعدم شب اول نگفت به من رضایت نامه رو یه برگه بوده بعد که من دیدم گفتم چجور تو نگفتی  باید وکالت نامه محضری باشه گفت فکر کردم همین قانونیه

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وکیل داشتین براتون کاری کرد ؟خوب شما پول ملکتون از فروشنده بگیرید ملک پس بدید دیگه چرا باید به صاحب ...

و کیل به شرط اینکه بتونه حقمون رو بگیره بعد پول بگیره بود        فروشنده و مالک انگار با هم مشکل داشتن یا خدا میدونه شاید با هم تبانی کردن  خدا اعلمه  ۳ تا ملک این جوری توسط کلاهبردار معامله شده        پسرم از غروب اومده گرفته خوابیده از غصه          کامل هم حرف نمی زنه از بس اعصابش خورده  ۳ میلیارد ش رو هواس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
بله قطعا میشه ...

پسرم اعصابش به هم ریخته زیاد حرف نمی زنه اصلا متوجه بشم مشکل چی بوده  بارها گفتم از بنگاه شکایت کن میگه فایده نداره

پسرم اعصابش به هم ریخته زیاد حرف نمی زنه اصلا متوجه بشم مشکل چی بوده  بارها گفتم از بنگاه شکایت ...

اگه قبل از قرارداد با ی وکیل مشورت کنن این مشکلات پیش نمیاد متاسفانه مردم بعد که سرشون کلاه رفت بازم ب وکیل اعتماد نمیکنن و فک میکنن ک وکلا پول مفت میگیرن.ولی به ی بنگاهی اعتماد کامل دارن.انشاءالله مشکلشون حل شه.

اگه قبل از قرارداد با ی وکیل مشورت کنن این مشکلات پیش نمیاد متاسفانه مردم بعد که سرشون کلاه رفت بازم ...

مشکل همسرم بوده که پسرم همه چی رو بهش سپرده بود  و اعتماد کرده بود شوهرم هم ساده فقط تو بنگاه نشسته و چرت وپرت گفته بجا اینکه کمی دقت کته و مدارک رو ببینه

اگه قبل از قرارداد با ی وکیل مشورت کنن این مشکلات پیش نمیاد متاسفانه مردم بعد که سرشون کلاه رفت بازم ...

پسرم  حقوق خونده نمیدونم چرا نمی‌تونه کاری کنه  ۳ نفر هستن که خونشون رو هواست

و کیل به شرط اینکه بتونه حقمون رو بگیره بعد پول بگیره بود        فروشنده و مالک ...

ممنون میشم وقتی قضیه رو توضیح داد بیاید بهم بگین لطف میکنید میخوام بدونم پول ملک که دادین چی شد فروشنده کجاست  مگه نباید پولتون با خسارت به روز به شما بده

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
سه تا وکیل رفتم برا نیم ساعت ۱۵۰ یکی ۲۰۰ یکی ۷۰ گرفت هیچی هم حالیشون نبود چیزی که توگوگل هم بود بهمو ...

کجای هستی

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
مشکل همسرم بوده که پسرم همه چی رو بهش سپرده بود  و اعتماد کرده بود شوهرم هم ساده فقط تو ب ...

دقیقا شوهرم میگه یه عالمه برگه ریخته بودن جلوم هی زیرو رد میکردن هر سه تا داداشم بنگادار با پسرشون  بچه خواهر هم بنگادار  بود اومده بودن  دوتا دیگه داداشام بنگادار بودن ولی عوضیها زندان بودن به شوهرم گفتن اونا روستان  میگفت من داشتم برگه  رضایت رو چک میکردم یهو دیدم پسر بنگادار تو فولنامه مبلغ بالاتر از توافقمون نوشت بهش گفتم چی مینویسی دیگه بحث ودعوامون رفت سر مبلغ  برگه رضایت رو اصلا یادم رفت الان یکی داداشا که آزاد شده رفته از ما شکایت کرده من رضایت ندارم مال من فروختن حالا تازه اون یکی هم زندان هنوز بیرون نیومده اونم حتما میره شکایت

میخوای شماره وکیل بدم کرج هستش ولی اصفهانم وکیل دارم 

کرج که من نیستم اگه اصفهانی  رو بدی ممنون میشم یه وکیل خوب میخوام یه چیزی سرش بشه من حقم میخوام بگیرم  میخوام راه وچاه نشونم بده هی میگن آره مقصری مال غیر خریدی زندانی داری باید خسارت بدی  من اومدم پیشت که بگی چجوری خلاص بشم از این بدبختی چجوری یا ملک بگیرم یا پولم با خسارت