2777
2789
عنوان

خرید مال غیر اگه کسی اطلاعاتی داره بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 185 پست
معلوم نیست اون وکیل، باسواد و کاربلد و پیگیر کارتان باشد  به هر وکیلی اعتماد نکنید تا سابقه اش ...

من رفتم تو یه خیابون اونجا همه وکیل هستن سه تا رفتم یکی ۱۵۰ یکی ۲۰۰ یکی ۷۰ گرفت نیم ساعت هر کدوم مشاوره دادن هرچی خودم توگوگل سرچ کرده بودم دوباره تحویلم دادن فقط حرف حق وکالت چن صد میلیونی میزدن من توعمرم پام اینجاها باز نشده بود وکیل اینا نمیشناسم  هیچ کدوم اطرافیانم هم مشکلات حقوقی نداشتن یکی اینجا بهمون تو محله معرفی کردن همه تعریف وکیل رو میکردن رفتیم پیشش فهمیدیم وکیل اون طرفمون شده

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وکلا درست گفتن بهتون اول مال ورثه ای هیچ وقت نخر دوم شما قولنامه رو گرفتی چرا گذاشتی پشتش بنویسه خب همون موقع باید می فهمیدی کلک تو کار هست سوم شاهد یا سند مبنی بر عوضی بودن بنگاهی نداری تو دادسرا ارائه بدی؟سوم برو درب منزل اون طرف که شکایت کرده دوستانه باش صحبت کن برس چرا شکایت کردن یه قرانم ببر قسم بخور که بنگاهی چه حرفایی زده یه پول بیشتری بده شکایت پس بده و بیاد امضا بده ملک ازش بخر شرش کم بشه از سرت فقط پول تا شکایت پس نگرفته بهش ندی همینم می کنه وسیله شر مدرک می کنه رفتی خونش گوشیت بزار ضبط صدا یا مخفیانه یکی بیاد باهاتون فیلم برداری ۷ بار سوره کوثر به نیت رفع شر طرف بخون بعد زنگ خونشون بزن بر تو فوت کن به صورت هاشون

عزیزم اگه میخواید خونتون از دستتون نره باید به یه وکیل خوب مراجعه کنید .کافی یه حرف تو دادگاه اشتباه ...

اصفهانم من آره اینا که الان فهمیدیم ۵ تا داداش هستن هر ۵ تاشون بنگادار وکلاه بردار یکیشون الان زندان برای فروش زمین کشاورزی با عنوان تجاری مسکنی ۱۱ میلیار کلاهبرداری کرده همین داداش که آلا از ما شکایت کرده دوماه از زندان در اومده  جرمش این بوده که با سند سازی یه مسجد به نام خودش زده  در مسجد بسته بوده  بقیشونم من از کلاهبرداریاشون اطلاع ندارم

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
اصفهانم من آره اینا که الان فهمیدیم ۵ تا داداش هستن هر ۵ تاشون بنگادار وکلاه بردار یکیشون الان زندان ...

پس برو پی یه وکیل خوب بگرد 

پول ملکتون چقدره ؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بنگهدار خودش یکی از ورثه بود تازه دوتا داداشام که امضا زدن تو قولنامه اونا هم بنگادار بودن  این ...

الان شما یک خریدار ناآگاه بودید دیگه یعنی فکر می کردین تمام ورثه راضی هستن .

توی این جور معامله ها اگه حتی یکی از ورثه هم راضی نباشه معامله غیر نافذ هست یعنی با رضایت اون ورثه معامله درسته شما باید از فروشنده شکایت کنید .

اون فردی که مخالفه می تونه معامله رو برهم بزنه و شما باید برید از فروشنده شکایت کنید و پولتون رو پس بگیرین 

به معجزه خدا باور دارم 
عزیزم شما هم باید از اون املاک شکایت کنید بابت پولی که به حسابش ریختید و اینکه مبایعه نامه ای که یکی ...

شب اول یه رضایت نامه نشون شوهرم داده بود که اسم هت تا وارثان با امضا واثر انگشت بوده پولارو که دادیم مدارک گفتیم بده گفته  فقط یکی نبوده که گفته این روستاس اومد میاد امضا میکنه شوهر منم خودش سادس فکر کرده همه رو راست سادن  قبول کرده بعدش فهمیدیم داداش زندان بوده الان بیرون اومده رفته شکایت یکی بهمون گفت نرید شکایت کنید تو دادگاه بگید ما بی اطلاع بودیم خونه رو از ایشون خریدیم   اگه برید شکایت میگن شما پس اطلاع داشتین مال غیر خریدین چرا خریدین در صورتی که ما بعد خرید واریز پول ابلاغیه که اومد فهمیدیم داداش اصلا اون زما ن زندان بوده امضا نکرده 

عزیزم شما هم باید از اون املاک شکایت کنید بابت پولی که به حسابش ریختید و اینکه مبایعه نامه ای که یکی ...

خونه سند نداره یه ملک پوکیده خرابه قدیمی که باباشون ۶۰ سال پیش زمینش گرفته خودش ساخته قولنامه ای  

خب اشتباه کردین همجین ملکی رو نباید میخریدین  حرف باد هواست

رضایت نامه رو نشونمون داد امضا اثر انگشت داشت کپیش ما داریم  دوتا داداش دیگشم تو بنگا بودن حتی به خواهراهم زنگ زدیم گفتن آره ما رضایت داریم برا فروش اون دادش هم که نبود شمارش از رو بنگاه که بسته بود برداشتیم بهش زنگ زدیم در دسترس نبود گفتن رفته  روستا در صورتی که زندان بود  بعد شماره پسر داداشش رو گیر آوردیم گفت آخر هفته میاد امضا میکنه بابام که چهار ماه اون آخر هفته نیومده 

البته بعضی اساتید اعتقاد دارن فروش مال مشاعی انتقال مال غیر نیست و اگر خریدار ناگاه باشه و شریک بیشتر از سهمش بفروشه خریدار میتونه از اون طرف با عنوان کلاهبرداری شکایت کنه.شما حواستون باشه سوتی ندید ک موقه معامله اطلاع داشتید که یکی از وراث نیست

وکلا درست گفتن بهتون اول مال ورثه ای هیچ وقت نخر دوم شما قولنامه رو گرفتی چرا گذاشتی پشتش بنویسه خب ...

نمیدونستیم این بدبختیم رو داریم با آدمای کلاهبردار طرفیم خونه رو تو دیوار دیدیم زنگ زدیم طرف گفت من خودم هم بنگادارم هم یکی از ورثه برگه رضایت نامه  فروش وارثارو هم نشون داد دوتا دیگه داداشا هم اومدن بچه خواهرم که بنگاهی بود اونم اونجا بود بعد واریز پول قولنامه رو نمی‌داد  گفت من میخوام برا محکم کاری علاوه بر اون برگه رضایت بیان این قولنامه رو هم امضا کنن  اینجا مینویسم هروقت گفتم قولنامه رو پس بیار اومدن امضاشون تو قولنامه هم باشه  در بنگاه داداش که شکایت کرده رفتیم اولش که داد وبیداد می‌کرد من گفتم برا دعوا نیومدم صدات بیار پایین حرف زدن که بلدی دیگه آروم شد گفت من داداشم میخوام اذیت کنم چون سر یه ملک دیگه وکیل گرفته از من شکایت کرده  من خودم مستاجریم یه دستشویی هم بهم برسه نمی‌فروشند دوش دیوار میکشم بر میدارم گفتم ملک مشاع که دیوار کشی نمیتونی بکنی یا باید خودت بخری یا بذاری بفروشن گفت بخوام بخرم کمتر میخرم ولی بفروشم بیشتر میفروشم گفتم اون دست تو نیست دادگاه مشخص میکنه  بعد پسرش اومد گدوباره آتیش انداخت وسط شروع کرد دادو بیداد  شبش رفتم در بنگه اونی که خونه رو به ما فروخته دیدم همین پسر در بنگاه عموش فهمیدم نقشه ای زیر سر هم دارن جلو من فوشای رکیک به عمو میداد بعد چجور رفته در بنگاه داشت باش حرف میزد

ببین برای جرم خرید مال غیر، باید سو نیت خریدار ثابت بشه،شما که میگی اطلاعی نداشتید که فروشنده از همه ورثه رضایت نگرفته و این رو باید ثابت کنید، برادرهاتون هم که امضا کردند اگر شاهد بودند که فروشنده به دروغ گفته که رضایت همه ورثه رو داره میتونن بیان دادگاه شهادت بدن، اگه بتونید ثابت کنید که بنگاه‌دار گولتون زده و به دروغ گفته همه ورثه راضی به فروش هستند، پس مرتکب جرمی نشدید و نگران نباش

بعد هم شما از فروشنده شکایت کنید برای پولی که ازتون گرفته 

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺