2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان گرفتم

2355 بازدید | 35 پست
سلام خانمامن سه قلوهاموبه تازگی بدنیاآوردم ازطرفی خوشحالم که خدابهم کمک کرد که نینیام سالم بدنیابیان .ولی خیلی احساس افسردگی میکنم فکرمیکنم دیگه پیرشدم .شوهرم مردخوبیه ولی خیلی به بچهاتوجه میکنه.شایدمسخرم کنین ولی خیلی حسودشدم توجه شوهرموففط واسه خودم میخام .من خیلی خسته میشم خاب وخوراک ندارم باشه تابچه خب سنم کمه خب کمکم کنین لطفا
وووییی عزیزم ۳ قولو؟؟میشه بگی طبیعی اوردی یا با دارو؟جنسیتشون چی؟چند تا دختر و پسر؟؟
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که هر سه تاشو به سلامتی بدنیا آوردی خوش بحالت که سه تا یه دفعه آوردی طبیعیه دو ماه بگذره بهتر میشی البته واسه شما ممکنه بیشتر زمان ببره چون سه تا بچه هیلی انرژی میخواد
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
کاملا طبیعیه افسردگیت. تقریبا همه تجربه میکنن. چه بریه به شما با ۳ تا نی نی که آدمو وااااقعا خسته میکنه. ولی اصلا نگران نباش.این دوران میگذره و رابطت با شوهرت دوباره خوب میشه و سه تا نی نی گل میشن ۳ تا بچه شیطون
از درویشی پرسیدم روی نگین انگشترم چه حک کنم که وقتی شاد شدم به آن بنگرم و وقتی غمگین شدم به آن نظر کنم؟ گفت حک کن میگذرد
2810