2777
2789
عنوان

اگه آقای شهاب حسینی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 36013 بازدید | 299 پست
نمیدونم دقیقا ولی من یبار هنرپیشه معروف شهرمون رو دیدم و فقط زل زدم بهش، نه رفتم عکس بگیرم نه حرف ب ...

😁

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اون تاپیکتون ترکید 

کاربر حسنا اومدن جنجال و توهین کردن و تاپیک رو به حاشیه کشوندن

من هم نی تی یار تگ کردم و متوجه نشدم نی نی یار تاپیک رو ترکوندن یا دوستای اون کاربر

بعید میدونم کار نی نی یار باشه احتمالا گزارش زدن که کسی کامنت های ایشون رو نبینه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

سلام گلم 

من همیشه دوست داشتم بازیگرا رو مخصوصا بازیگرای خانم خوشگل رو از نزدیک بینم 

اما تا حالا هیچ کدومو ندیدم 

اما چون درونگرا و خجالتی هستم ببینم هم سمتشون نمیرم فقط نگاه خخخ 

اگر قرار کاری داشتم در حد سلام و علیک معقول و انجام کار 

اما من کلا کم‌حرف و دیر جوشم اگر خواهرم بود کلا جلسه ‌‌‌‌‌کارهمه چی نادیده می‌گرفت و کلی طرف رو ب حرف وا می‌داشت 🤭 آدما با هم متفاوتن دیگه 

مینیمال 

من یه بار رفتم بودم شیراز 

تو هتل مون این بازیگران بودند :

بهاره رهنما 

پژمان بازغی 

حدیث فولادوند

و یه سری دیگه که مشهور زیاد نبودند...

اون تایم من ۱۱ سالم بود با تیم بسکتبال رفته بودیم ..

اتاق پژمان بازغی تو طبقه ما بود...

هر صبح من و هم تیمی ها کوچیک و بزرگ مون فقط یک سلام میکردیم رد میشدیم ...

ولی شبها که میرفتن تو محیط هتل، از پنجره بالای هتل دید میزدیم 😂

عادی سازی میکردیم که برامون مهم نیست 😅

مربی ها و بزرگترهامونم عکسی نگرفتن .. حرفی نزدن ...

رفتاری که از آقای بازغی یادم میاد مردمی بودنش و ادبش بود.مثلا شب نشینی بازیگرها را اکثرا شرکت نمیکرد و تو اتاقش بود

شایدم کار داشته  و باید اتاقش میمونده

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من یه بار رفتم بودم شیراز  تو هتل مون این بازیگران بودند : بهاره رهنما  پژمان بازغی&nbs ...

سلام 

منم دقیقا همینم 

دید زیر زیرکی و حفظ ظاهر 

سلام  منم دقیقا همینم  دید زیر زیرکی و حفظ ظاهر

من اخلاقم اینه حتمابایدبا کسی که تویه زمینه موفقه تبریک بگم وخوشحالیموابرازکنم حالا به دوست هنرمندکنارم باشه یاخیلی معروف باشه یاحتی یه بچه دبستانی که نمره خوب میگیره.چون حس خوب موفقیتشون بهم میرسه 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام آقای شهاب حسینی حالتون خوبه؟! می بخشی بیشتر از این مزاحمتون نمیشم فقط میخواستم عرض ادب کرده باش ...

ای جانم

خیلی دوسش دارم چون شبیه بابامه.هیچی فقط نگاش میکنم

خدا پدرتون رو حفظ کنه

2810