یه جایی که مناسبات هم دوستانه باشه مثل یه دورهمی کاری ناهار باشه. بهشون چی میگید. ازشون چی میپرسید؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعا چقدر بعضیاتون عجیبید. از یه طرف میاید میگید شخص عادیه. چیزی نیست و... بعد باورتون نمیشه یکی باهاش قرار کاری داشته باشه 😂😂😂
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
شما قرار کاری داری بعد از ما میپرسی میخوایم چی بگیم خودت نمیدونی باید چی بگی من اینطوری برداشت کرد ...
نه فقط برام جذاب شد ببینم بقیه توی موقیعت های اینجوری چی میگن
به نظرت پز دادن داره؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما قرار کاری داری بعد از ما میپرسی میخوایم چی بگیم خودت نمیدونی باید چی بگی من اینطوری برداشت کرد ...
حالا مثلا شهاب حسینی کی هست که بخواد با این تاپیک پز بده؟؟ شاید واقعا نمیدونه باید چطوری برخورد کنه و از ما پرسیده…خیلی عجیب غریبم نیست قرار کاری داشتن با بازیگرا و خواننده ها و … اونام جزو این سیاره ن 😅
تمام نوشته های این کاربری برای پسرمه…❤️🍃بهترین روز زندگی من ۱/۱/۱۴۰۱ روز تولد تو بود آرسام کوچولوی من..خدایا شکرت بابت همه چیز 🌱✨hope_kids_art صفحه هنری من در اینستاگرام (تابلو و اکسسوری اتاق کودک)