2777
2789
عنوان

اگه آقای شهاب حسینی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 36012 بازدید | 299 پست
هیشکی ادم حسابش نمیکنه همه اونا که میپرن رو هم سر و دست میشکونن تا ی عکس و امضا بگیرن منم و ننه م

🤣🤣🤣عالی گفتی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

چون ایشونه واکنشی ندارم 

اگه یه نفر دیگه بود چرا 

عزیزم شما مهران رجبی رو ببینی واکنشت چیه؟ اینم مثل همونه دیگه 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کثیف تر از قشر بازیگرا وجود نداره اصلا محل نمیدم خیلی هاشون رو میتونید تئاتر شهر ببینید اگه تهران ...

من مثل شما مومن نیستم و لی راستش دوست ندارم اینطور تهمت بزنم

از قضا ادمهای خوب توشون بسیاره مثل همه اقشار جامعه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کثیف تر از قشر بازیگرا وجود نداره اصلا محل نمیدم خیلی هاشون رو میتونید تئاتر شهر ببینید اگه تهران ...

فقط پروفایل و اسم کاربریت عشقه 😍😍😍😍💖💖💖

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...

اینجا هیشکی محل شهاب حسینی نمیده ولی نمیدونم چرا ما عطاران رو دیدیم مردم از سر و کولش بالا میرفتن😂😂😂😂😂

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
چون ایشونه واکنشی ندارم  اگه یه نفر دیگه بود چرا  عزیزم شما مهران رجبی رو ببینی واکنشت چ ...

خب این برام فرق داره

چون با آقای رجبی قرار کاری ندارم. 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من پوریا پورسرخ رو هم از نزدیک دیدم ،

اون بیشتر ذوق کرده بود تا من   

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

سلام و احوالپرسی و میگم خوشحال شدم از دیدنتون و تمام

من از فن هاشم 😅 وقتی میبینمشون روم نمیشه زیاد حرف بزنم

تمام نوشته های این کاربری برای پسرمه…❤️🍃بهترین روز زندگی من ۱/۱/۱۴۰۱ روز تولد تو بود آرسام کوچولوی من..خدایا شکرت بابت همه چیز 🌱✨hope_kids_art صفحه‌ هنری من در اینستاگرام (تابلو و اکسسوری اتاق کودک)

چطور انقدر کلی دربارشون نظر دادی🤔 میدونی الان‌به همشون‌تهمت زدی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نه اصلا ، هیچوقت خودمو کمتر و کوچکتر از هنرپیشه ها نمیبینم  و از وقتی زنشو طلاق داد بیشتر از چ ...

شما توی روابط خصوصی ایشون حساس هستید و بخاط ازدواجش توی چشمتون بوده بعد میگید خودتون رو کوچیکتر نمیبینید؟

توی کار هیشکی از دیگری کوچیکتر نیست

2810