2777
2789

دکتر خودم زهرا انصاری خیلی راضیم ازش

یک نفر ایشون را معرفی کرده میگه بیمارستان غرضی سزارین اختیاری میکنه کسی چیزی میدونه؟

نه راجع به دکتر نه راجع به غرضی چیزی میدونم اگر میدونید بگید

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)

دکتر خودت کجاس کدوم بیمارستان 

زهرا انصاری و منم تعریفشو شنیدم 

دکترو نمی‌دونم ولی بیمارستان غرضی زیاد جالب نیست 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دکتر خودت کجاس کدوم بیمارستان  زهرا انصاری و منم تعریفشو شنیدم  دکترو نمی‌دونم ولی بیمار ...

دکتر خودم بیمارستان مهرگان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر خودت کجاس کدوم بیمارستان  زهرا انصاری و منم تعریفشو شنیدم  دکترو نمی‌دونم ولی بیمار ...

خودمم میترسم میگم دانشجو نریزن سرم

یا به قول یکی دوستام یهو دکتره نیاد دکتر شیف بیاد معاینه کنه بگه میتونی طبیعی و امپول فشار بزنن بهم

دکتر خودم بیمارستان مهرگان 

اگه میتونی برو پیش دکتر خودت 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اگه میتونی برو پیش دکتر خودت 

من ۲۰ تومن کنار گذاشتم برای زایمان

حالا فامیل تو سرم انداختن حیف پول بدی بیمارستان غرضی عالیه  و این حرف ها گیج شدم

[QUOTE=291872893]خودمم میترسم میگم دانشجو نریزن سرم یا به قول یکی دوستام یهو دکتره نیاد دکتر شیف بیاد معاینه کنه بگه ...[/QUOT 

بیمارستان دولتی یکم ریسک داره . اگه از نظر مالی مشکل نداری برو پیش دکتر خودت یا یه دکتر خوب تو یه بیمارستان خوب که از هر جهت خیالت راحت باشه 

دکتر خودت سزارین اختیاری انجام میده؟

[QUOTE=291872893]خودمم میترسم میگم دانشجو نریزن سرم یا به قول یکی دوستام یهو دکتره نیاد دکتر شیف بیا ...

ممنون گلم

بله سزارین میکنه بدون زیر میزی دکتر خیلی خوبیه

من ۲۰ تومن کنار گذاشتم برای زایمان حالا فامیل تو سرم انداختن حیف پول بدی بیمارستان غرضی عالیه  ...

نه عزیزم به حرف بقیه اهمیت نده سلامتی خودت و بچت و بزار تو اولویت من جاریم مثل شما به حرف بقیه گوش داد رفت دولتی کلی درد طبیعی کشید آخرش سزارینش کردن 

بیمارستان زهرای مرضیه هم خیلی خوبه ببین میتونی دکتری پیدا کنی که اونجا برات سزارین انجام بده 

هزینه زایمانش هم با بیمه یه حدود۶ یا ۷تومن میشه  

نه عزیزم به حرف بقیه اهمیت نده سلامتی خودت و بچت و بزار تو اولویت من جاریم مثل شما به حرف بقیه گوش د ...

مرسی عزیزم لطف کردی خدا خیرت بده

ممنون گلم بله سزارین میکنه بدون زیر میزی دکتر خیلی خوبیه

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی .اگه برات هزینه مهم نیست برو پیش خودش خیالت و راحت کن بیمارستان دولتی آدم و داغون می‌کنه . همش که زایمان نیست باید بعدش توان باشه برا نگهداری بچه خودتو دست هر دکتری نسپار

مرسی عزیزم لطف کردی خدا خیرت بده

خواهش میکنم گلم . برا شفای مامان منم موقع زایمانت دعا کن

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی .اگه برات هزینه مهم نیست برو پیش خودش خیالت و راحت ...

مرسی گلم ادم واقعا یکیو نیاز داره هلش بده به سمتی که دوست داره لطف کردی

مرسی گلم ادم واقعا یکیو نیاز داره هلش بده به سمتی که دوست داره لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله بسلامتی و دل خوش