2777
2789
عنوان

سوره یاسین میخونم 💚بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 204 پست
به نیت طنین برام دعا کن هرچیزی که خیر هست برام اتفاق بیوفته اگه خیرم تو طلاقمه زودتر مشخص بشه و اگ ...

چشم قشنگم حتما

خیلی لطف میکنی انشالله دلتون شاد بشه

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به یادتون هستم🌹 @دلخوشی۱    

سلام خواهر قشگنم

خیلی ممنون الهی حاجت روایی تون

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
التماس دعا قشنگم ♥️ @maraljin     @گیلدخت_۷۵     @دلبراماوحشی   &n ...

فدای مهربونیت ماه قشنگم ❤️

دلت که گرفت دیگر منت زمین را نکش ...راه اسمان باز است ، پر بکش ... ، او همیشه اغوشش باز است ، نگفته تورا میخواند ... اگر هیچ کس نیست ؛ خدا که هست ...  
@نورجون_۷۸ ‍  @گلپری88       شما هم بیاین عزیز های من

اومدم عشق من 🌷💞

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔
به یادتون هستم🌹🌹 @varparide25     @120maleka     @kochlo     ...

مرسی گلم خدا خیرت بده❤️

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
2810