2777
2789
عنوان

سوره یاسین میخونم 💚بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 204 پست
به یادتون هستم. @آرزوی_شیرین     @ریحانه1374     @mm1379a ‍

خدا خیرت بده از ته دلم از خدا میخام 

خدای خوبم ی بنده ای داری ک اینهمه بفکر بنده هات هست ، قسمت میدم ب اون عظمت و جلالت و ب اون بزرگی ک داری 

حاجت دوست عزیزمان رو برآورده ب خیر و شادی کن خدایا ازت خواهش میکنم حاجت رواش کن 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو یاد کن زهرا هستم فردا یه ِزمایش دارم انشاالله نتیجه اش خوب باشه  این دوستمم یاد کن&nb ...

چشم عزیزم حتما

نگران نباش انشالله سلامت باشی همیشه💚💚

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

شقایق براتون توحید میخونم ان شاءالله حاجت روا بشین 

تا همین چند دقیقه پیش اشکام داشت میریخت دلم عجیب گرفته انگار خدا شمارو فرستاد بگه ببین دختر حواسم بت هس 🙂

دم شماگرم ❤️

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
2810