2777
2789
عنوان

هرروز خبر میاد یکی بارداره😓

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیکنهه فولی ۱۸ ۲۲.۲۳ میدونی یعنی چی؟ باامید بارداری پریود میشم هر باررر  گفتم لوله هام بستن ...

شوهرت مشکل داره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
الهی 😥 دلت روشن باشه نوبت شماهم میرسه کمی صبر.....

امیدی ندارم 

نمیگم خوب اما همیشه سعی کردم بنده بدی نباشم بااینکه تز خیلیا بالاتر بودم جوری رفتار کردم نزاشتم کسی دلخور شه معرور نشدم حسادت نکردم 

نا امید نباش . صبر داشته باش توکل کن میده بهت فقط تو ازش بخواه از خدا که بخای و شکی نداشته باشی خدا ...

تنها امیدم به علی اصغر امام حسینه اگ اونم جوابمو نده اگ با دستای کوچیکش دستمو نگیره نمیدونم دیگه در خ‌ونه کی زاری کنم از کی بخوام

همه دور برشون هرروز یکی باردار میشه ؟

بله اون موقع که من تواقدام بودم علاوه برهمه که باردارمیشدن دخترخاله من مجردبودنامزدکردعروسی کردسقط کرددوباره باردارشدوبچش بدنیااومدوچن سالش شدمن هنوزدرحال انتظاربودم خودت تصورکن تازخ بعداون همه انتظارسقطم شدبچم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
منم الان اینقد گریه کردم که چرا کسایی ک نمی‌خوان خدا میده ما ک هر روز گریه میکنیم نمیده حکمتش چیه آخ ...

نمیدونم من وقای اقدام کردم قسم خوردم تماممم تلاشمو بکنم تا مادر خوبی باشم بچه خوبی تربیت کنم نمیدونم حکمته تاوانه چیه نمیدونم فقط میدونم امشب خیلی ناامید شدم شایدم نابود نمیدونم😔کاش شوهرم بود تو بغلش یه دل سیر گریه میکردم فقط اون میتونه الان دردمو کم کنه 😔😔