2777
2789
عنوان

هرروز خبر میاد یکی بارداره😓

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 68 پست

یکسال ونیم ک چیزی نیس

طرف 18سال بچه دار نشده بعدش 5تا آورد 

یکی از آشناهامون

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

تنهانیستی این حسوتمام اونایی که تواقدامن دارن ایشاله خدادامن همه روسبزکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نا امید نباش . صبر داشته باش توکل کن

میده بهت فقط تو ازش بخواه از خدا که بخای و شکی نداشته باشی خدا همراهیت میکنه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

فقط غصه نخور و شاد باش فورا میده همه اینایی که بچه دار نمیشین سالها وقتی یه بچه از پرورشگاه میگیرن بچه دومی رو طبیعی باردار میشن من فک میکنم چون روحیه میگیرن اینجوریه حال روحی خیلی تاثیر داره تو اقدام موفق به نظرم

تو این مدت اقدام من ۵تابچه دنیا اومدم دونفر باردارن 

خب بهم ربطی ندارن چون اونا باردارن دلیل نمیشه شما باردار نشی

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

انشالله که به زودی زود دامنت سبز بشه 

میتونم درکت کنم 

ولی این طرز طلب کردنت درست نیست 

همه چی دست خداس 

با زور و اینکه بگی چرا به فلان داد که سقطش کنه 

چرا به فلان داد بزاره سر راه 

حکمت همه اینارو فقط و فقط خودش میدونه 

طلبکارانه دعا نکن 

خاشعانه ازش بخواه 

وفتشو خداتعيين كرده عزيزم 

همونجوركه تاريخ تولدوفوت هركي روخداميدونه تاريخ تولد ني ني شماروهم خداميدونه

همين الان اذان گفت وبرات دعاكردم انشاءالله كه حاجت رواميشي

ی سوال دارم ازتون بچها..من ۱۸ سالمه متاهلم ولی چون مادرم مشکل نازایی داشت و بچه دار نشده بعد از چندیییین سال‌منو باردار شده همش فکر میکنم و مطمئنم که منم نازا هستم،چیکار کنم این افکار ازم‌دور بشه با اینکه فعلا بچه نمیخوام ولی همش‌ترسشو دارم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚