2777
2789
عنوان

میگن کپسول گلوتاتیون پوست تمام بدن و سفید میکنه کی ازش مصرف کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15769 بازدید | 77 پست
ممنون عزیزم  ولی خیلی ساله شنیدمش حتی یکی از فامیلمون بیماری پوستی ویتیلیگو گرفته بود رفته ا ...

والا من سفیدم میخوام برنز کنم یکی میخواد سفید باشه متناسب با پوستتون ارایش ورنگ لباس انتخاب کنید خیلی شیک میشید تو دور وبر زیاد میبینم به نظرم خیلی ام خوشگلند

پسرا میگن اتفاقا  برو هندونه بزن زیر بغلش بگو ک تو هم دلت میخواد پوستت روشن شه شاید گفت  ...

وااای اره گلم راست میگی خدایی

برم بپرسم ولی نفهمه فامیلم

بگن عکسهای پیجتو نگاه کرذم چکار کردی سفید شدین شاید گفتش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااای اره گلم راست میگی خدایی برم بپرسم ولی نفهمه فامیلم بگن عکسهای پیجتو نگاه کرذم چکار کردی سفید ...

اون ک ب غریبه نمیگه 

میگه اون زمانا میرفتم سولار ی چند وقت نرفتم پوستم برگشت ب حالت عادی سفید شد چقد تو ساده ای 

قبل از دادن  درخواست دوستی  علتشو بهم بگید 

یعنی سلول های ملانوسیت و میشه تغییر داد؟ نمیشه خواهرم. گول نخور. وگرنه الان سیاه پوست ها همه سفید می ...

اخه گلم اون امپول یا قرص چندین درجه پوستت رو روشن میکنه مثلا از 100حداقل 70درصد روشن میشی هرچی روشن تر باشه پوستت نتیجه بهتری میگیری

چون گرونه همه نمیتونن مصرف کنن 5میلیونه

امپولشو منم شنیدم تاثیر داره که تووی دبی میزنن ولی مثل اینکه تا 300 میلیون قیمتشه

اوووووه ترووو خدااا😳😳😳

من تو چند پیج دیدم

900اینا کپسولشه

ولی یچا دیگه دوز قرص500هزار بود

قیمتش 5میلیون

🤣🤣🤣🤣🤣 این از همه بدتر

😂😂😂 حالا سوال دوتا شد😅🤣

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                         

بیشتر ببینید
پوست خودم سبزه روشنه

خوبه دیگه خب

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                         

بیشتر ببینید