2777
2789
عنوان

تو لباسشوویی۱۲ کیلو میشه پتو شست؟؟؟❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی تو ۱۲ کیاویی

عزیزم‌ ب عمر‌ لباسشویی مونده‌ دوستم‌ میگف‌ مال  مادرشوهرم۱۰کیلوییه‌ همه‌ چی‌ میندلزه‌ ۱۵ساله‌ براش  کار میکنه  ولی  جنروز‌ پیش‌ دیگ‌ کارنکردخراب‌ شد‌ 

مممممم
من‌ مامانم‌ بهم  گفت‌ روفرشی‌ روبنداز‌ وایساپیشش‌ اگ‌ خراب  نشد‌ یعنی‌ جنمشوداره‌ پتوهم‌ م ...

وای منک خیلی میترسم خراب شه 

میذارم یه ۴، ۵ سال که ازش استفاده کردم امتحان کنم😑😂

روفرشی چن متری

۶‌ متری‌ ولی‌ جنسش‌ ی جوره‌ خیلی سنگینه‌ خیلی‌ حتی‌ وقتی خشکه‌ میخام‌ تکونش‌ بدم‌ از  بالکن‌ کم‌ مونده‌ بیوفتم‌ پایین‌ نمیدونم  اسمش‌ چی‌ بودیادم‌ رفته‌ خیلی از پتوسنگینتر‌ 

مممممم
وای منک خیلی میترسم خراب شه  میذارم یه ۴، ۵ سال که ازش استفاده کردم امتحان کنم😑😂

😂😂😂وای‌ جعر‌ منم‌ بعد۲سال‌ امتحان‌ کردم‌ و‌ شدیدا  میترسم‌ خراب  بشه‌ ولی تنبلی‌ بیشتر  بهم  فشارمیاره😂😂

مممممم
یه صدقه‌ بده‌ بعصی‌ وقتا  بهش‌  من‌ ب‌ لباسشوییم‌ میگم‌ دخترم‌ هربارکارکردتموم‌ شد‌ میگم‌ ...

😂تو عید هم گند زدم ..دختر تو بگو من دور از جونت مغز خر خوردم رفتم جلد بالشا رو دراوردم پرا رو خالی کردم که مثلن اون جلد زیری تمیز کنم ..😬😬نگو یکم پر مونده بود تو جلدا 

آقا گیر کرده بود خفه شد😂😂..خلاصه در اوردیم بازکردیم بستیم درست شد ..شوهرمم تادچند روز   

😂

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
2810