2777
2789
عنوان

تولدمامان بابا

39 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من تولدمامان بابام پشت سرهم تو دوروزه..از طرفی هم مامانم معازه لوازم خونگی داره..از طرفی وضع لباس و ایناشونم خوبه..وضع مالیشونم خوبه..منم یکم دستم خالیه نمیتونم هدیه گرون قیمت بخرم..ب نظرتون چی بخرم 

وضع مالی اونا خوبه بعد وضع مالی تو خوب نیس؟؟؟؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
وضع مالی اونا خوبه بعد وضع مالی تو خوب نیس؟؟؟؟

جدای از اون خیلی لباس اینا میخره..لوازم خونگی ام ک مغازشو داره..منم دوس دارم هدیه برای کسی چیزی بخرم ک واقعا احتیاج داشته باشه و استفاده کنه..مقلا پارسال دیدم ساعتش قدیمی شده ساعت قیمت مناسب خریدم

آره.مگه چیه

آها متاهلی فک کردم مجردی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
جدای از اون خیلی لباس اینا میخره..لوازم خونگی ام ک مغازشو داره..منم دوس دارم هدیه برای کسی چیزی بخرم ...

بگرد ببین چی نیاز داره اگه هم نبود ی کیک بپز خوشحال میشه 

بگرد ببین چی نیاز دااگه هم نبود ی کیک بپز خوشحال میشه

خیلی فک کردم..چون خرید عیدم کلی داشتن..البته من خیاطم..قبل عید برامامانم چنددست لباس دوختم...هرچی گفتم پولش حساب نکن..ولی حساب کرد..زمستونم رفتم مشهد برابابام پیرهن و مامانم کیف خریدم...ولی الان هیچی ب ذهنم نمیرسه

2804
خیلی فک کردم..چون خرید عیدم کلی داشتن..البته من خیاطم..قبل عید برامامانم چنددست لباس دوختم...هرچی گف ...

ماشالا خوب خریدی ... 

آخه مامانم سرراهی مشهد رفتن ۷۰۰تومن بهم داد..منم همشو برا خودشوبابام و خواهربرادرام خریدم

الهی زنده باشن چ دختر خوبی هستی😍🥰

2805
قربونت عزیزم.ولی همش شرمندشون میشم..چون اونجور ک باید مناسبت هابراشون کاری انجام نمیدم

حالا تو خونه ما تولد معنایی نداره .. نه کادو میگیریم نه کادو میدیم من مجردم نه روز مادر ن پدر نه دختر نه تولد ها  هیچیییییی عین بقیه روز هاس قدرشو بدون 

حالا تو خونه ما تولد معنایی نداره .. نه کادو میگیریم نه کادو میدیم من مجردم نه روز مادر ن پدر نه دخت ...

آخی عزیزم..چرا مامان من خیلی ب من و پسرم کادو میده..کلا خیلی چیزا همینجوری واسمون میخره..تولد برام میگیرن..منم دوست دارم درحد خودشون براشون باشم ک نمیشه..بابام ک خداخیرش بده..خونه بهمون داده توش نشستیم تواین وضع اجاره های سرسام آور..و کلا توهمه موقعیت ها هوامونو دارن

آخی عزیزم..چرا مامان من خیلی ب من و پسرم کادو میده..کلا خیلی چیزا همینجوری واسمون میخره..تولد برام م ...

🥺🥺خیلی مهربونن  من کنکور دارم نهایی دارم بعد بابام دیشب منو فحش بارون کردند انقد گریه کردم ک دیگه نا ندارم چشام درد میکنننننن

2801