2777
2789
عنوان

مبارک همه مووووون😍💃

126 بازدید | 17 پست

نبینم ک باز نشستی متظر چی هستییی😍

تو جشن شب نشینی باید پاشی برقصی

پرسپولیسیا باید رقصن💃💃💃💃💃💃

همه وسطططططططط

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ووووووووووووییییییییییی آخ جووووووووووون ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😍💃😍

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

چقدر شادین🥲واسه فوتبال جشن میگیرین هیجان دارین 

من چرا همش دارم گریه میکنم لعنت به عشق

کاش منم مثله شما فوتبالی بودم شاید یکم هیجان داشتم 

از خیابون صدای جشن میاد ولی من همیشه افسردم و گریه میکنم

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

💃💃❤❤❤❤❤💃

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من اومدم💃💃💃💃💃

خوش اوووووومدییییی💃💃😍😍

چقدر شادین🥲واسه فوتبال جشن میگیرین هیجان دارین  من چرا همش دارم گریه میکنم لعنت به عشق کاش م ...

امیدوارم حالت خووووب شههه عزیزم😍🧡

الان تقریبا همه همینن‌.ولی خب کاری نمیشه کرد باید کنار بیایم و با همین چیزا حالمونو خوب کنیم دیگ

💃🏻💃🏻💃🏻

ایییی جووووون توت فرنگیییی😚