2777
2789
عنوان

چه شغلی الان درآمدش خوبه بیاید

212 بازدید | 20 پست

من ۱۶سالمه پسرم میخام ۳ماهه تابستون برم شاگرد مکانیکی بشم و میخام درسمو بخونم در کنارش که یک دیپلم داشته باشم چطوره درس هم تو این دوره زمونه فایده ندارع

دانشگاه و درس بنظرم برای هر ادمی لازمه حتما خیلی تو پیشرفت آدم کمک میکنه+یه کار ازاد کنارش

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه برو برادرزاده منم همسن توئه درسخون نیست داره دق میده ما رو داداشم میخواد بفرستتش مکانیکی یا تو کار برقکاری که علاقه داره یه حرفه بلد باشی واسه آینده اتم خوبه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

اگر خانم بودی میگفتم خیاطی، چون دوخت لباس گرون شده.

شما جوشکاری، خصوصا اگر منطقه ساحلی هستید، جوشکاری زیر دریا

تراشکاری هم درآمدش خوبه

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد

سلام جناب این خیلی خوبه ک از الان به فکر آینده‌تون هستین 

سعی کنید ب فکر یاد گرفتن حرفه ای باشید ک در آینده ب کارتون بیاد مثلا کار با نرم افزار کامپیوتر یا فتوشاپ ک الان بازار کار فوق العاده ای داره و میتونین در منزل هم مشغول باشید

2810