2777
2789
عنوان

قند ناشتا 101

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 25 پست
آزمایش یا دستگاه؟  بچه خواهرتون چن سالشه؟

پسر خواهرم هشت سالشه و دختر خواهرم 13 اونم 102 بود یادمه دکتر گفته بود طوری نیس تازه مال اونو ازمایشگاه نشون داده بود ازمایشگاه دقیقه ن این دستگاهها اینا همیشه 10 تا بالاترن... تازه  شما وقتی میگی ناشتا یعنی بچه 12 ساعت قبل هیچی نخورده باشه بعد ازمایش قند بگیری... اونم باازمایشگاه ن این دستگاهها

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن خودتو اذیت کن ن هم اون طفل معصومو

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
شما با دستگاه می‌گرفتین یا آزمایش میدادین 

دستگاه 

دو سه بار گرفتم بچم از ترس کبود شد 

گفتم ولش 

هر بار یه عددی نشون میداد 

اگه علامت نداره ولش کن حساس نشو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
پسر خواهرم هشت سالشه و دختر خواهرم 13 اونم 102 بود یادمه دکتر گفته بود طوری نیس تازه مال اونو ازمایش ...

دکتر واسش ازمایش قند تصادفی نوشت 

انجام دادیم جوابش فردا حاظره 

خداکنه خوب باشه جوابش 

میشه دعا کنین

دکتر واسش ازمایش قند تصادفی نوشت  انجام دادیم جوابش فردا حاظره  خداکنه خوب باشه جوابش&nb ...

دعا میکنم ولی مطمعتم اون طفل معصوم هیچیش نیس... ان شاالله ک مشکلی و بیماری نداشته باشه

عزیز قند بچه تون چیشد ؟

منم پسرم ناشتا تو خونه گرفتم۱۰۱ بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....