2777
2789
عنوان

تخم غاز

4164 بازدید | 26 پست

بچه ها ما معمولا پنجشنبه ها صبحانه میریم طبیعت با دوستان بعد هر کی یچیزی میاره فردا نوبت منه که تخم مرغ و گوجه ببرم...حالا یهو دیدم تو یخچال تخم غاز داریم....بنظرتون بپزم ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا حالا نخوردم.........خوشمزه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟تجربه دارین؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

من مادربزرگم پرنده نگه می‌داشت ولی تخم غاز رو اصلا نمیخوردیم چون مادربزرگم می‌گفت بوی وحشتناکی میده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید
من مادربزرگم پرنده نگه می‌داشت ولی تخم غاز رو اصلا نمیخوردیم چون مادربزرگم می‌گفت بوی وحشتناکی میده

عه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا شما تو یخچالتون دارین اونوق تاحالا نخوردی و نمیدونی ک خوشمزس یا نه....بعد منی ک حتی از نزدیکم تخم غازو ندیدم چ بدانم....

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
والا شما تو یخچالتون دارین اونوق تاحالا نخوردی و نمیدونی ک خوشمزس یا نه....بعد منی ک حتی از نزدیکم ت ...

اصلا یادم رفته بود داریم............گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی تجربه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا یادم رفته بود داریم............گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی تجربه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ن بابا نخوردم و ندیدم....ب نطرم نبر شاید دوستاتم مث من باشن ندیده باشن  یا خوششون نیاد.....از این تخم مرغ محلی میگن رسمی میگن خانگی میگن چی میگن از اونایی ک پوستشون رنگیه از ا ونا ببر 

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
من خوردم بوی بدی نمیده فرقی با تخم مرغ نداره کیک هم پختم باهاش روی بو حساسم در حالت کلی اینا تخم ...

میخام بپزم ببرم..................آبروم نره  

ن بابا نخوردم و ندیدم....ب نطرم نبر شاید دوستاتم مث من باشن ندیده باشن  یا خوششون نیاد.....از ا ...

نه تخم مرغ داریم ....یهو اینو دیدم راست میگی شاید اونام مثل من نخورده باشن

نه گلم اونو بزار برا خودتون درست کنید یهو میبری دوسست ندارن نمیخورن

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
بیشتر ببینید