2777
2789
عنوان

وزن کم کردن بدون رژیم و ورزش

197 بازدید | 6 پست

بچها من یه مدت ورزش میکردم و به خواست خودم 9 کیلو کم کردم ، الان یک ماهی میشه که ورزش نمیکنم ولی هی احساس میکردم دارم لاغر میشم تا اینکه خودمو وزن کردم و دیدم که حدود 2 کیلو و 500 کم کردم

راستش اصلا این وزن کم کردن الکی و بی دلیل رو دوست ندارم، کسی میدونه چیکار کنم؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خوشبحالت

چرا؟

اینجوری خوب نیست بدن تحلیل میره الکی الکی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
سلام گلم ی سوال دارم در خواست دوستی دادم 

قبول کردم عزیزم