2777
2789
عنوان

ناباروری ثانویه

232 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسی هست واسه باردوم اقدام ب سال ها طول بکشه خیلی کلافه ام دکترم گفته آی یو آی اما خیلیا میگن نتیجه نمیگیری البته بگم ک خودم و همسرم هیچ مشکلب نداریم جز تیرویید کم کار من دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون تیروئید باعثشه آزمایش دادی؟

Lh fsh چنده؟

ویتامین دی چنده؟

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
یه بچه داری که حوصله داری دیگه خودت رو عذاب بدی دنبال دوا و درمان

الان دنبال سقط جنین بود صدتا راه کار میدادن

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
یه عکس رنگی بنداز احتمالا لوله هات گرفتگی داره منم همین مشکل رو داشتم بعد ۷ ماه اقدام عکس رنگی اند ...

عکس گرفتم عزیزم اما گفتن تزریق صورت نگرفته یعنی ماده حاجب نمیره بالا ک مشخص بشه لوله ها بسته یا باز یا مشکل دیگه ای دارم حالا دکتر لاپارسکوپی گف انجام بده یا آیو آی

بله عزیزم ویا حتی اگه شخصی باردار بشه امکان سقط جنین بخاطر کم کاری هست البته اگه کم کاری پیشرفته باش ...

خیلی ها رو دیدم با وجود مشکل تیروئید باردار میشن چون تیروئیدشون با قرص کنترل میشه ...

به نظرم شما همون لوله فالوپ که گفتید مایع نمیره بالا رو چک کنید شاید علت از همون باشه ...

همون تیروئید باعثشه آزمایش دادی؟ Lh fsh چنده؟ ویتامین دی چنده؟

بله آزمایش دادم ویتامین دی و بقیه چیزا آزمایشای هورمونی همچی گف خوبه سالمی مشکلی نداری جز تیروییدم کم کاره من چند سال دارو میخورم و سر بچه اولم هم داشتم قبلا اما اون موقع بعد از دوماه اقدام باردارشدم

عکس گرفتم عزیزم اما گفتن تزریق صورت نگرفته یعنی ماده حاجب نمیره بالا ک مشخص بشه لوله ها بسته یا باز ...

خب عزیزم همین که حاجب ورود نکرده ینی لوله هات گرفتگی دارن دیگه

اگه با چندبار حاجب باز نشده باید لاپاراسکوپی انجام بشه

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

من سالها منتظر بودم برا دومی منم بی دلیل باردار نمیشدم مهر ماه خدا بهم دومی و بخشید 

انشاالله قسمت شما هم بشه 

من اخریا طب سنتی هم رفتم قرص و شربت داد بعد اون باردار شدم

2810