2777
2789
عنوان

حسابداری ‌

75 بازدید | 10 پست

سلام 

من امسال باید انتخاب رشته کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم . 

اولین معیارم‌ برا انتخاب رشته درآمده

میگن حسابداری درآمدش خوبه بازار کار هم داره ولی خیلی بهش علاقه ندارم 

کمکککک

خب علاقه نداری نرو

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته؟ درامد‌معمولی داره ی حقوقعادی اگر استخدام‌کنن

الان همه موقع اخرسال مالی یکیو میگیرن فقط دفتراشونو بنویسه  اگر درامد توپ‌میخوای توی حسابداری باید موسسه حسابرسی بزنی که اونم سنت رفته بالا تا برسی ب اون درامد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نرو 

علاقه مهمه 

تو هر شغلی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
 علاقه خودم سمت رشته هاب ورزشی و هنریه ولی به هر کی گفتم به عنوان رشته خوب نیس

ببن هیچ رشته ای خوب نیست 

هیچی 

برو سراغ چیزی که دوستش داری و استعداد داری

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
من رشته های ورزشی و هنر و دوست دارم ولی خیلیا گفتن به عنوان رشته خوب نیس باید جدا ادامه بدی

تربیت بدنی بخون خیلی ام عالیه بعدم مدرک مربیگری بگیر تو هر شاخه اش ک دوس داشتی، داخل باشگاه فعالیت کن یا حتی میتونی پیج بزنی مربی انلاین بشی