2777
2789
عنوان

رمان گناهکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 248 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خداااا
همه چشمای عسلی با رگه های طلایی
که البته با هر لباسی که میپوشن به رنگ همون لباس در میاد
پاهای خوش تراش
دقت کردین هر موقع جلوی اینه می ایستن کلی قربون قد و بالای خودشون میرن و اخرم یه بوس میفرستن واسه خودشون؟
پسرا همه جذاب و خوش تیپ
همه سیکس پک
خانواده به شدت اپن مایند
به شکلی که طرف یهو میاد میگه مامان منو کامی با هم دوستیم الانم داریم بچه دار میشیم
مامانم یهو اشک تو چشماش حلقه میزنه و کلی ارزوی خوشبختی میکنه
حالا مامان بود حرفشم میزدم با تریلی از روم رد میشد
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
آره ولی جذب کننده ان باران بهاری یکی از گیم اف ترونز تعریف کنه حس میکنم داره از من تعریف میکنه نمیدونم همه طرفداراش اینجورن؟ اونروز یکی هم تو اینستا میگفت به خودم افتخار میکنم که سریالش جز تاپ ترینهای جهانه
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
اره مامان امیر هنوز اوایلشی خخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
اره مامان امیر هنوز اوایلشی خخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
تو یه رمان خوندم دختره میره پارتی مشروب میخوره با پسرا میرقصه بعد پارتی بر میگرده خونه وا میسه واسه نماز صبح :|
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
خاله امیرعلی دقیقا دختر 17 ساله آس، آرایش حرفه ای ، لوند، لامبورگینی زیرپاش هر نری هم تو کتابشه تو کفشه حالا من 17 سالم بود ابروهامو گیس میکردم
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
گناهکار تو گوشی خواهرم بود برداشت یه ذره اش رو خوند بعد دیگه بیخیالش نمیشد سرکارم گوشی میگرفت دستش میخوند بعد به من میگفت تو روحت 99 درصد لوکیشنای رمان تخت خوابه گفتم مگه مجبورررری؟
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
من کلیدر و خوندم دوران نوجوانیم. من کلا برعکس عمل میکنم خخخخخ
2810