2777
2789
عنوان

رمان گناهکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 248 پست
بچه ها چشمتون روز بد نبینه،یبار با دوستام تو دانشگاه،یه اکیپ بودیم وجه اشتراکمون خوندن رمانای چیپ بود،حالا یه رمان دیدیم جز رمانای ممنوعه بود حالا ما فکر کردیم موضوعش اجتماعیه خاصی رو گفته شروع کردیم به خوندن یه کوچولو خوندیم هممون به این حالت حتی نمیشه گفت +18 +30 بود اصن وضعیا بستیمش همون چند صفحه اولو دیدیم
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
میگم که من برعکس همه ام نوجوانیم کتابای خوب میخوندم الان رمانای ابدوغ خیاری
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رنگ سرخ لباس با پوست سفیدم هارمونی جالبی ایجاد میکرد بعد بعضی وقتا حس میکنم یه سری از دخترای رمانا مازوخیسم دارن مثلا پسره میره و میاد یکی میزنه در گوش دختره ولی دختره کلی کیف میکنه و تو دلش قربون صدقه ی جذبه ی اقاشون میره یا مثلا پسره تجاوز میکنه به دختر ولی پس فرداش دختره عاشقش میشه
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
شیدایی یادم نیست اسمش ولی یادمه اسم نویسندشو سرچ کردم مثل اینکه رمان دیگه ی این نویسنده ی فرهیخته اسمش "دختر خراب" بود
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
ساااااده به زندگی امیدوارم کردی دوستم خخخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
آره باران انقدر همون صحنه اول رمانه فاجعه بود ما منظورشو نمیفهمیدیم یکی از سال بالاییا رو صدا کردیم واسمون توضیح داد بعد از اون متنبه شدم رفتم سراغ تاریخ ویل دورانت
اتفاقا دیروز یه تاپیک رمانگونه بدون با همین موضوعی که تو گفتی ساده!!بسی فیض بردیم
2810