2777
2789
عنوان

رمان گناهکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 248 پست
من خوندم ال ای
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
ساده اولش اینطوریه اصلا ادم نمیفهمه چی به چیه ولی خوب میشه از وقتی که برادرشوهرش میاد تهران به نظرم ادامش بده
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هما پوراصفهانی همه رماناش رو داره چاپ میکنه سجاده و صلیب(جدال پرتمنا) قرار نبود سیگار شکلاتی شام مهتاب ذهن خالی
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
اسم چی شب مهتاب بود نرگس؟تقاص کدومه!!خوندما اما یادم نمیاد خخخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
اسم چی شب مهتاب بود نرگس؟تقاص کدومه!!خوندما اما یادم نمیاد خخخخخ
2810