2777
2789
عنوان

رمان گناهکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4416 بازدید | 248 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشق یوسف بخوون خخخخخخخخخخخخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
بچه ها من یه مدت به شدت معتاد این رمانها بودم ولی الان میگم حیف وقت!!چین همش پسری خوشتیپ پولدار از جنس غرور دختری ادا اصولی لجباز از جنس باد خلاصه نصف رمانها این بود
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
وااااااااااااای خدا قاطی کردم رمانا رو باهم خخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
وااااااااااااای خدا قاطی کردم رمانا رو باهم خخخخ
تو گندم یارو میره ماشینشو جلودر تئاتر پارک میکنه با بازیگرا میره خونشون با تاکسی برمیگرده خونه خودش صبحش ماشینشو از پارکینگ در میاره میره دنباال کارش😂😂😂
من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
رمانش چرت بودباران جان اما من از مردای مدل یوسف خوشم میاد. خخخخخ دیوانه غریبی ام
رمانش چرت بودباران جان اما من از مردای مدل یوسف خوشم میاد. خخخخخ دیوانه غریبی ام
2810