2777
2789
عنوان

دکتر موسی وند

12395 بازدید | 142 پست

من سه هفته پیش

پیش دکتر موسی وند درمان اسکار انجام دادم

پوستم خیلی قرمز و افتضاح شده خیلی نگرانم😞

میخواستم ببینم کسی پیش ایشون کاری انجام داده راضی باشه اصلا؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم منم میخوام برم پیششون  دوستم رو دیدم خوب شده ولی الان شما اینجور گفتید شک افتادم  می ...

باشه عزیزم عکس میفرستم 

نه درد نداشت 

شاید برا منم بعد دو ماه بهتر بشه 

الان که خیلی افتضاحه 

باشه عزیزم عکس میفرستم  نه درد نداشت  شاید برا منم بعد دو ماه بهتر بشه  الان که خی ...

ممنونم  اره دوستم الان خیلی خوبه  حدود سه ماه داره میشه منتطرم تغییرات اون رو ببینم   من خیلی جاها رفتم ولی واقعا تغییر خاصیرندیدم حالا فقط همین دوسنم رو دیدم که راضیه از کاراین دکتر  ولی بازم  میگم صبر کنم ببینم چی میشه

باشه عزیزم عکس میفرستم  نه درد نداشت  شاید برا منم بعد دو ماه بهتر بشه  الان که خی ...

ببخشیدگلم خیلی سوال میکنم   🙏🙏🙈

اینکه میگید افتصاحه یعنی چه شکلیه     صافتر نشده ؟   بدتر شده؟  قرمزه؟  چطوره که افتضاحه؟    

ببخشیدگلم خیلی سوال میکنم   🙏🙏🙈 اینکه میگید افتصاحه یعنی چه شکلیه     صافتر نشده ...

فعلا سرکارم خونه رفتم براتون عکس میفرستم 

قرمز و ملتهب ، ناهموار ،پر از لک 

اصلا یه لایه از پوستم انگار سوخته 

میگن به مرور زمان خوب میشه

سلام عزیزم شبتون بخیر من امروز در موردی قرمزی پوست که گفتید از دوستم پرسیدم گفتن  توی مطبشون یک دستگاه لیزر دارن که میزنن برای بیماران  و میگه بعدش خیلی قرمزیشون کمتر شده  گفتم بهتون اطلاع بدم شاید کمکتون کنه

فعلا سرکارم خونه رفتم براتون عکس میفرستم  قرمز و ملتهب ، ناهموار ،پر از لک  اصلا یه ...

عزیزم چند وقته لیزر کردی. 

اولش همون ناهمواره و مث لک دیده میشه مطمبن باش درست میشه. مال من انکار زیر چشمم لک یا مث کبودی بود ولی الان فقط قرمزیش مونده.  تا دوماه اول که همه میگفتن خوب نشده فرقی نکردی ولی  بعد دوماه رفته رفته بهتر شد  الانم حالت منافذ داره صورتم   

الهم صلی علی محمد وال محمد
عزیزم صورت شما خوب شد  منم یک ماه ونیمه رفتم ولی ناهمواره خیلی گفت بیا ژل بزن

من تقریبا دو ماه و نیمه 

داره سه ماه میشه 

هر روز یه جوره یه روز ملتهب قرمز یه روز خوب 

خیلی خسته شدم و پشیمونم 😔