2777
2789

پنجاه که هنوز پیر نیست هیچوقت نپذیرید که پیر شدید 😍 تهش یکم ژل لازم شدید 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله صورتم خیلی افتاده.

علایم یایسگی هم شروع شده.

سردرد پیش از یایسگی اذیتم میکنه.

و اینکه من قبلا خوشگل بودم هر جا میرفتم همه بهم توجه میکردند. اون موقع برام مهم نبود و عادی شده بود. اما الان دیگه جذابیت گذشته رو.ندارم. سخته پذیرفتنش

بله صورتم خیلی افتاده. علایم یایسگی هم شروع شده. سردرد پیش از یایسگی اذیتم میکنه. و اینکه من قبلا ...

عزیزم مامان من از شما زود تر یائسه شده و سنس از شما کمتره حدود ۳۸ سالگی شده این دلیل نمیشه که به خودت بگی پیر شدم