2777
2789
عنوان

عاجزانه التماس میکنم بیاید

2119 بازدید | 73 پست

داداشم تصادف کرده تو کماست حالش خوب نیست

به هرچی که میپرستید قسمتون میدم دعا کنید براش 

اگه چیزیش بشه مامانم دق میکنه، شماها که مادرید درک میکنید دعا کنید

کاش میشد جونمو بدم براش تا چشماشو باز کنه... تو رو خدا ساده نگذرید دعا کنید، بارها اینجا از مریضاشون گفتن و شفا گرفتن قطعا دلای شما پاکه که خدا صداتونو شنیده، دعا کنید براش 😭😭😭

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤

انشالله خوب میشه

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش میشد یه جوری پربازید بشه نفری یه صلواتم بفرستید خودش خیلیه 😭😭😭

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤