2777
2789
سلام دوستان

sony ericson live with walkman

کیفیتش؟
فرزندانتان را به سه خصلت تربیت کنید : محبّت به پیامبرتان ، محبّت به خاندان او ، و قرائت قرآن.
پیامبر خدا(ص)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
از کیفیت عکسش راضی نبود. باطریشم به خاطز اندروید بودنش و حجم بالای برنامه ها یه کم زود تموم میشه. من خودم سامسونگ گالاکسی دارم مال منم همینه
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
اگه میتونی وقتی اومدی خونه عکسشو بذار، کی میای خونه؟
فرزندانتان را به سه خصلت تربیت کنید : محبّت به پیامبرتان ، محبّت به خاندان او ، و قرائت قرآن.
پیامبر خدا(ص)
جدا مهدا جان
گوشیش اصل بود یا نه؟
پس مامان رادوین چرا راضیه؟
پیامبر خدا(ص)
2805
مامان رادوین منظورم عکسیه که باهاش گرفتی
خیلی ممنون
پیامبر خدا(ص)
ترمه جان شاید گوشیه خواهرم تنظیم نیست. اما خودش میگفت زیاد جالب عکس نمیندازه.

ترمه عکس گوشی رو میخوای؟؟؟؟ یا عکسی که با اون دوربین گرفته شده باشه؟
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
2801