2777
2789
عنوان

به بچه های دو ساله تون چی یاد میدین ؟ چی بلدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19487 بازدید | 48 پست

بیایید شعر و لالایی تبادل کنیم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=12172&PageNumber=20

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
*لیلا* جون نگران نباش بچه ها با هم فرق می کنن
بچه های یکی از فامیل های ما تا 3 سال و خورده ای حرف نمیزد ولی اولین بار وقتی عمه ش از خارجه اومد یکباره بهش گفت خوش اومدی عمه جون !!! و شروع کرد به حرف زدن کامل دیگه یکباره جمله میگفت درست درست!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بیشتر تفریحی بهش آموزش میدم خودم شروع میکنم به خوندن بعد ریتمیکش میکنم بعد از چند بار تکرار در چند روز یاد میگیره البته بچه های با هم فرق میکنن وقتی دختر من تا 10 شمرد باورم نمیشد چون اصلا قصد یاد دادن شمردن رو بهش نداشتم فقط شب قبلش باهم درختهای توی پارکو چند بار شمرده بودیم
2803
آره حق با گلوله جان هست .رادین همه چیو متوجه میشه و میفهمه حتی روال فیلما و سریالارو ولی نمیتونه بیان کنه و گاهی که کم میاره به ایما واشاره متوسل میشه
خواهرای من! یادتون نره ما زنا اول یه آدمیم با همه ی دلمشغولیای یه آدم، بعدش یه مادر و یه همسر.
2804
خوشحالم کردید ههههههههههههه راست میگیدا الن تو این تاپیک هم دختر دارا زود به حرف افتادن
قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد
آلیس جون اصلا به حرف هیچکس توجه نکن. بزار یه چند وقت دیگه همچین واست حرف میزنه که حظ کنی. الان داره تمام چیزایی که میشنوه رو ضبط میکنه سر فرصت همه رو بهتون تحویل میده. اینقدر واسه حرف بزنه که بگی واای چقدر حرف میزنی. پسر منم الان شده مثل رادیو یه بند حرف میزنه.
"آرامش"هنر نپرداختن به مسائلی است که حل کردنش سهم خداست
من براش رنگ انگشتی خریدم میره تو حموم رو دیوار نقاشی میکنه رنگها رو از اون یاد گرفته . خمیر بازی داره . cd های بیبی برینتی رو از نت دانلود کردم براش میزارم . تو خونه هم باهاش زیاد صحبت میکنیم و اکثر کارامو براش توضیح میدم . (مثلا غذا چی دارم درست میکنم و تو قابلمه چیا میریزم)
2805
پس باهاش کلاژ کار کن. با دور ریختنی ها کاردستی درست کنین. با ابرنگ و گواش نقاشی کنین . حتی میتونی باهاش شیرینی درست کنی. مثلا برازی تخم مرغ رو خودش بریزه تو ظرف یا همزن رو دستش بگیره و از اینجور کارا
"آرامش"هنر نپرداختن به مسائلی است که حل کردنش سهم خداست
2801