2777
2789

قهوه ای یا سیاهه تو هفته پنج ساک کامله 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

منکه نداشتم ولی هفته ۶ لکه بینی داشتم اومدم سایت بی سوادا گفتن لکه لانه گزینیه من گفتم قلب بچه ام هم تشکیل شده چه لانه گزینی منکه نداشتم گلم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قهوه ای یا سیاهه تو هفته پنج ساک کامله 

عزیزم من سیاه بود وسه روز طول کشید رفتم سونو واژینال دکتر گفت هیچی مشخص نشد روز موعد پریود رفتم تقریبن چهار هفتهچونیم

خدایاشکرت
منکه نداشتم ولی هفته ۶ لکه بینی داشتم اومدم سایت بی سوادا گفتن لکه لانه گزینیه من گفتم قلب بچه ام هم ...

من داشتم فکر کردم پریودم رفتم دکتر گفت پریود نیستی وعلایم بارداری تورحمت نیست یعنی این لمه بینی چیه یعنی هنوزمه ساک مشخص نمیشه موعد پریودی رفتم

خدایاشکرت
عزیزم من سیاه بود وسه روز طول کشید رفتم سونو واژینال دکتر گفت هیچی مشخص نشد روز موعد پریود رفتم تقری ...

روز رفتی واستا اخر پنج برو اگه باشه معلوم میشه بعضی وقتام لکه بینی سیاه یا قهوه ای نشانه های دیگری مثل سقط و...  داره من خودم پری روز سقط کردم دیروز لکه بینی قهوه ای و سیاه داشتم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
روز رفتی واستا اخر پنج برو اگه باشه معلوم میشه بعضی وقتام لکه بینی سیاه یا قهوه ای نشانه های دیگری م ...

بعد از لکه بینی رفتم سونو دکتر گفت رحمت هنوز پریود نشدی وعلایم بارداری ندارم دیواره رحمم سر جاشه 

خدایاشکرت
بعد از لکه بینی رفتم سونو دکتر گفت رحمت هنوز پریود نشدی وعلایم بارداری ندارم دیواره رحمم سر جاشه&nbs ...

خوب پس نیستی عزیزم هنوز حامله نشدی