2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان

680 بازدید | 10 پست

اونایی که درمان شدین چی کار کردین؟؟ من خسته شدم از داروهای شیمیایی که نتیجه نمی ده به نظرتون طب سنتی نتیجه میده؟؟ راهکار میدین؟؟ممنون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😞😞

عزیزم مال تو در چه حده؟؟ میگن اصلاح سبک و ورزش بیشتر ز هرچیزی جواب میده حذف قند و شکر و تنقلات ناسالم

نداشتن استرس و کم کردن وزن

بادکش تخمدان هم من شنیدم جواب میده ولی من روحیه از جام پاشدن رو هم ندارم

🩵
تنبلی چقد زیاد شده دکتر هم ک میری همه میگن تنبلی تخمدان داریم کاش من نداشتم چی میشد اخه پس چرا جاریا ...

منظور از تنبلی همینکه سایز فولیکولیت کوچیکه؟ 

یا پریود نشدن؟ 

یا ازاد نشدن تخمک؟ 

بی صبرانه در انتظار نــی نــی🥲✨🌱
منظور از تنبلی همینکه سایز فولیکولیت کوچیکه؟  یا پریود نشدن؟  یا ازاد نشدن تخمک؟

همش

ولی برای بعضیا ممکنه فقط ی موردش باشه 

من حس میکنم تخمکام آزاد نمیشه پریودمم ک زیاد سر وقت نیست

🩵

درمان همه مشکلای رحمی رازیانه ی بچه ها برای بدنتون ارزش قاعل باشین از اول من ماهی دوبار دمنوش نعناع برای پاکسازی رحم میخورم مثل چایی ماهی دوسه بار دمنوش رازیانه بجز وقتایی که پری هستم میخورم بعد هر ماه یبار شستشوی واژینال )توی تشت آب ولرم و جوش شیرین و نمک (برای جلوگیری از عفونت های قارچی .لباس های زیرمو کلا جدا میشورم از لباسای دیگه با دست جلوی آفتاب خشک میکنم یا اگه نشد اتو میکنم خیلی کم از تیغ و ژیلت برای شیو استفاده میکنم اکثرا از پودر موبر استفاده میکنم سعی کنین چایی خالی کم تر بخورین یعنی موقع دم کردن یه ذره زیره یا یه ژره زنجبیل یا یه تیکه دارچین یا یه ذره زعفرون یا حل  بریزین هم سردی رو از بین میبره هم چای خوش طعم میشه خیلی ها همین چند تا چیز ساده رو رعایت نمیکنن بعد سرویس رفتن خودتونو خشک کنین حداقل دوروز یبار لباس زیر عوض کنین با آب ولرم یا گرم خودتونو بشورید موقع شستن خودتون دستتونو عقب جلو نبرید چپو راست ببرید بهتره چون میکروب از مقعد به سمت واژن نمیاد اینجوری شاید با همین چند تا چیز ساده مشکلتون حل شد 

اخه میگن رازیانه برای تنبلی ضرر داره

من تنبلی نداشتم راستش چون از اول میترسیدم از عفونت و اینجور چیزا خیلی رعایت کردم برای کسایی که نمیخوان دچار این مشکلا بشن خوبه اما