2777
2789

دخترم پنج سالونیمس خییلی عرق میکنه یعنی درشرایطی که مثلا لباسش کلفتم نیس اما بازم عرق می‌کنه از چی می‌تونه باشه نیازه ببرم دکتر بنظرتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم همینطوره دختر داداشم همینجوره

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

منم بچه ام اینجوره  خیلی بده  سرش خیس عرق میشه  متخصص کودکان هم قبلا برده بودم ب دکتر هم گفتم  ولی هیچ حرفی نزد  

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
بنظرتون از چی میتونه باشه 

تیرویید یا کمبود ویتامین  ازمایش باید بده 

شایدم سیستم بدنش اینجوریه 

انشالله مشکلی نیست

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
تیرویید یا کمبود ویتامین  ازمایش باید بده  شایدم سیستم بدنش اینجوریه  انشالله مشکلی ...

ازمایش داده ازمایش خون ویتامین دی تو رنج نرمال بود ترویید هم دکتر گف مشکلی نداره ولی بنظرم بچه های دیگه تو این حد عرق نمیکنن

اخه دخترمن قشنگ انگار موهاشو شستیا

موقع خواب هم عرق میکنه؟

دختر من از نوزادی تا الان که ۵ سال و نیمه موقع خواب اولش خیس عرق میشه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤