2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام......

امروز اولین روز چرتکه پسرم بود کلاس basic نشست ولی چون دستش تو نوشتن اعداد انگلیسی خیلی تند نیست و معمولیه سن خودشه گفتن باید باهاش خیلی خیلی خیلی کار کنم سرعت تو این آموزش فوق العاده مهمه و اینکه پایان هر ترم مثلا 2 دقیقه زمان داده میشه باید آزمون بدن و تو 2 دقیقه نباید معطل نوشتن بشن

کل کتاب به زبان انگلیسی هست و برای بچه ها من فکر کردم کتاب برای آشنایی والدین هست ولی دقیقا برای بچه هاست مثل کتابهای آموزش زبان انگلیسی با کلی واژه و اعداد در صدر آموزش....
آزمون سالی یکبار با حضور اساتید خارجی و داخلی برگزار میشه که مدرک میدن و هر ترم برای رفتن به ترم بعدی امتحان گرفته میشه امتحان اصلا فرمالیته نیست و بودن بچه هاییکه به سرعت لازم نرسیده باشن یا .... مجبور باشن ترم رو دوباره بگذرونن

2 تا کتاب و 2 تا دفتر 4 خانه هم بهشون دادن.... و البته 1 مداد! سی دی و چرتکه هنوز خبری نیست....

ولی چقدر این موسسه شلوغه 9 تا 10 2 تا کلاس چرتکه و 10 تا 11 هم 2 تا کلاس برگزار میشه....

البته آموزش موسیقی هم دارن ولی چون پسر من هیچ آموزشی ندیده سوال کردم که از بلز باید شروع کنه گفتن نه خود استاد موسیقی میاد هوش و استعداد بچه رو میبینه اگه مناسب باشه میتونه پیانو رو شروع کنه و ن رو همزمان با پیانو( پسرم دوست داره) بهش آموزش میده نیازی یست از اول بلز و ارف و فلوت و ... بره تا برسه به پیانو و چیزهای دیگه.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان امیر علی جان نگفتی کدوم سمت هستی عزیزم....

نه من مدرسه سلام رو اصلا نمیشناسم اسمش هم نشنیده بودم....

آکادمی هوش هم تو کانون فرهنگی تربیتی شهید مفتح برگزار میشه و البته کلاسهای متنوع دیگه برای ابتدایی تا بزرگسالان...

مادرا و دخترا روزهای فرد

پدرها و پسرها روزهای روج میتونن ثبت نام کنن....
سلام .ممنونم بچه ها
ماسمتِ اقدسیه نوبنیاد هستیم

امروز رفتم موسسه برنا توی اقدسیه برای چرتکه گفت کلاسش 9 تا 11 سه شنبه هاست من متاسفانه صبح ها نمیتونم برم چون امبرعلی مدرسه زبان میره هرروز 8 تا 12

حالا دارم دنبال یه جای دیگه میگردم

ببخشید
با اجازه صاحب کلوپ

ختم 40 روزه سوره یس

ازیکشنبه 9 تیر ماه تا روز عید فطر

به نیت حاجت روایی تمامی شرکت کنندگان

لطفا فقط و فقط به کلوپ زیر مراجعه کنید:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19904

دوستان حتما حتما حتما شرایطو بخونید و تایید کنید

تا اسمتونو تو لیست وارد کنم و تایید کنم

شرایط:
1. ختم سوره یس از 9 تیر به مدت 40 روز
( همگی با هم 9 تیر شروع میکنیم
و روز عید فطر تمام)

2. حتما به نیت حاجت روایی همگی اعضا میخونیم.

3. این ختم هدیه به حضرت فاطمه و امام علی هست

اگر شرایطو خوندید بگبد تا اسمتونو بنویسم

روزی یکبار همگی سوره یس رو میخونیم

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
سلامممممممممممممممم.....

چه بازیهایی برای تمرکز بچه ها خوبه؟؟؟

چه بازیهایی برای بچه هاتون میخرید؟؟؟

پسر من عاشق بن تن و شخصیتهاشه اصلا هم خوب نیست چه بازیهای فکری تک نفره برای بچه ها هست؟؟؟؟

سلام

مامان بهاری جان خوش اومدی عزیزم....

پسر من تی وی میبینه البته برنامش پره صبحها کلاس میره موقع ناهار کارتون میبینه بعدشم میخوابه عصر پارک 3 ساعتی هستیم.....

انواع روبیکها تک نفره هست ولی بجز روبیک دیگه چی؟؟؟

پسر منم راست دسته ولی با پای چپ شوت میکنه!! از وقتی هم 5/3 سالش بود علت یابی کردم ولی اصلا نتونستم بفهمم چرا!!! از روانشناسا و مشاورها و پزشک اطفال هم سوال کردم... میدونم علتی داره شاید استعدادی رو نشون بده ( نیمکره راست و چپ)ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم متاسفانه زبانم اونقدر تکمیل نیست که بتونم دنبالش تو منابع خارجی بگردم///
http://koodakefarda.ir/
================================

1 تا 3ساله‌ها: تعقیب پَر غوطه‌ور در هوا در این بازی پری را از بالا بیندازید و کودک را تشویق ‌کنید تا آن را نگاه کند. در این حالت، تمرکز چشم‌ها روی حرکت پر تقویت می‌شود. پر را در محل‌های مختلف از ارتفاعات مختلف پایین بیندازید تا متوجه گردش هوا و تاثیر آن بر پرواز پر شود. می‌توانید حتی از کودک بخواهید با فوت کردن، آن را بالا نگه دارد. فایده این بازی افزایش تمرکز و قدرت و انعطاف عضلات چشم‌هاست.

• 3 تا 6 سال: ضربه با دست توپی را از شاخه درختی به کمک طناب در حالی که به اندازه قد کودک است، آویزان کنید، به نحوی که بتواند با دست به آن ضربه بزند. این بازی باعث افزایش تمرکز و هماهنگی چشم‌ها و دست می‌شود. کودک میزان جابجایی توپ را مشاهده می‌کند و متوجه می‌شود رابطه مستقیمی بین میزان جابجایی توپ و انرژی وارده به آن وجود دارد.

• 6 تا 12 سال: در مورد هر چیزی می‌توانی فکر کنی. در این سن دیگر به سراغ تقویت مغز می‌رویم. این بازی را می‌توان حتی در ترافیک خیابان هم انجام داد. به نوبت چیزی را انتخاب کنید تا طرف مقابل آن را حدس بزند مثلا می‌گویید فلان چیز در جنگل است، فلان چیز اسم یک هنرپیشه است یا... این باعث می‌شود کودک هر چه مثلا در مورد جنگل می‌داند، به یاد و به زبان بیاورد. این بازی به تمرکز طولانی نیاز دارد.

• نوجوان: 5 اتفاق خوب. وقتی 2 دوست همدیگر را می‌بینند، می‌توانند 5 اتفاق خوبی را که در روز برایشان افتاده بیان کنند یا والدین می‌توانند از نوجوان بخواهند آخر شب 5 اتفاق خوبی را که در طول روز رخ داده، بنویسد. در این صورت تمرکز روی اتفاق‌های روز زیاد می‌شود و نوجوان روی اتفاق‌های خوب زندگی و به احساس‌های ایجاد شده از آنها توجه می‌کند و درنهایت یاد می‌گیرد یک اتفاق را به کل روز تعمیم ندهد.

مثلا به کمک این بازی می‌فهمد بعد از یک انتقاد کوچک که باعث ناامیدی او شده، یک اتفاق خوب هم افتاده. درنهایت می‌تواند بخش‌های خوب زندگی را از میان اتفاق‌های دیگر جدا کند و بنویسد.کتاب‌هایی هم در بازار موجود است که می‌تواند به افزایش تمرکز کودک کمک کند. افزایش تمرکز چیزی جز افزایش توجه نیست. بهترین روش نیز برای افزایش توجه و تمرکز بازی‌ها هستند.
به کودکتان بگویید ، چشمهایش را ببندد و مثلثی را تصور کند. سپس از او بخواهید با چشمان بسته آن مثلث را روی کاغذ به آرامی و با دقت بکشد و سپس برای بار دوم این کار را تکرار کند. نتیجه دوکار را به او نشان دهید مطمئناً مثلث دوم با اشکالها و ایرادهای کمتری کشیده شده است و بهبودشرایط کاملاً مشهود است. شما می توانید این بازی را در طول روز چند بار به صورت مسابقه با فرزندتان انجام دهید و هر بار تصاویر مختلف و ساده (مربع ، ستاره، مستطیل، و ...) بکشید. به او یادآوری کنید هرچه او تصویر را آرام تر و با دقت بیشتری بشکد و تمرکز بیشتری داشته باشد نتیجه کار بهتر خواهد بود و در پایان مسابقه هرکه تصویر بهتری بکشد برنده است (نکته دراین بازی آن است هر که دیرتر تصویر را به اتمام برساند و تصویر دقیق و با اشکال کمتری کشیده باشد برنده است.)
از فرزندتان بخواهید کتاب خواندن در محیطهای مختلف را تجربه کند، درکتابخانه ، رستوران ودیگر مکانهای شلوغ از او بخواهید برای دقایقی هرچند کوتاه کتاب بخواند و اگر او هنوز سوادخواندن ندارد شما برایش داستانی بخوانید .(نکته ای که باید موردتوجه قرار گیرد آن است که هرگز او را وادار به خواندن در ماشین نکنید زیرا این کار ممکن است باعث سرگیجه و حالت تهوع او شود)

خواندن در محیطهای متفاوت، تأثیری شگرف در افزایش تمرکز و دقت دارد. در مصاحبه ای که با بسیاری از شطرنج بازان موفق دنیا انجام شده آنها گفته اند که برای افزایش تمرکز، بارها در محیط های بسیار شلوغ شطرنج بازی کرده اند.

تمرینات مربوط به افزایش میزان توجه و تمرکز

الف ـ پرورش حس بینایی

1- از کودک بخواهید یک شی نورانی در حال حرکت را با چشم تعقیب کند. شی را در جهات مختلف به صورت صاف یا دورانی حرکت دهید. (به تدریج زمان تمرین را افزایش دهید.)

2- از کودک بخواهید به طور متناوب به دو شی دور و نزدیک که شما به او نشان می دهید، نگاه کند. (به تدریج زمان تمرین را افزایش دهید.)

3- شما و فرزندتان مقابل هم ر وی زمین بنشینید، توپی را به سمت او بفرستید، از وی بخواهید پس از گرفتن توپ مجدداً آن را به شما بدهد و این کار را تکرار کنید.(به تدریج مدت زمان تمرین را افزایش دهید.)

4- توپی را به یک نخ آویزان کنید و مقابل کودک بگیرید و از او بخواهید با دو دست و بعد با یک دست (به طور یک در میان) به توپ بزند.

5- تعدادی مهره به کودک بدهید تا آن ها را بر اساس ترتیب خاص یا به صورت تصادفی به نخ بکشد.

6- پنج شی مقابل کودک قرار دهید بعد جفت هرکدام از آن اشیاء را نیز یکی یکی به او بدهید تا کنار شی مثل خودش قرار دهد.

7- تمرین فوق را با تصاویر مشابه، مهره های رنگی یا اشکال هندسی مشابه انجام دهید. از هرکدام 4 مورد مقابل کودک بگذارید.

8- متناوب چیدن مهره های رنگی را به کودک آموزش دهید. ابتدا از دو رنگ مهره شروع کنید و از کودک بخواهید آن دو رنگ را یک درمیان بچینید(این کار را تا 5 مهره در رنگ های مختلفی ادامه دهید.)

مثال) در مرحله اول با دو رنگ مهره

مهره قرمز، مهره آبی، مهره قرمز، مهره آبی….

9- با سه مکعب یک رنگ طرح های ساده ای بسازید و مقابل کودک قرار بدهید بعد از او بخواهید با مکعب‌های خودش مشابه آن طرح را بسازد (به تدریج تعداد مکعب ها را اضافه کنید.)

10- حافظه بینایی کودک خود را به طریق زیر تقویت کنید:
با سه مکعب ساده طرح ساده ای بسازید، 20 ثانیه فرصت دهید کودک نگاه کند بعد طرح را جمع کنید و از او بخواهید آن چه را به یاد دارد بسازد.

11- طرح های ساده ای به صورت ناقص روی کاغذ بکشید و از کودک بخواهید جزء حذف شده در تصاویر را تشخیص دهید. مثال: تصویر آدم بدون چشم، تصویر موش بدون دم

12- چهار تصویر روی کاغذ بکشید، به طوری که دو تا از تصاویر کاملاً شبیه باشند و از کودک بخواهید از بین 4 تصویر، دو تصویر مثل هم پیدا کرده و به شما نشان دهد.

13- چهار تصویر بر روی کاغذ بکشید به طوری که یک تصویر دیگر فرق داشته باشد. از کودک بخواهید تصویر نامشابه را پیدا کرده و به شما نشان دهد.

14- نقطه هایی را در یک خط صاف بکشید و از کودک بخواهید آن ها را با خط به هم وصل کند (ابتدا نقطه‌ها درشت و نزدیک به هم باشد بعد به تدریج نقطه ریزتر و فاصله دورتر شوند.)

15- دو خط موازی و با فاصله از هم بکشید و از کودک بخواهید با مداد، خطی از میان این راه عبور دهد به طوری که با دو خط کناری برخورد نکند( به تدریج فاصله دو خط کناری را کم کنید.)

16- اشکال هندسی مختلف را در اندازه متوسط بکشید و از کودک بخواهید آن ها را با توجه به حاشیه شکل رنگ کند.

17- تمرین روی قیچی کردن طرح کشیده شده روی کاغذ(ابتدا خطوط صاف بعد خطوط منحنی و اشکال مختلف)

ب ـ پرورش حس شنوایی

1- جغجغه ای را به صدا در آورید و از کودک بخواهید هر وقت صدا شنید دستش را بالا ببرد(در حین انجام تمرین چشم های کودک را ببندید)

2- جغجغه ای را به صدا در آورید و از کودک بخواهید جهت صدا را با دست به شما نشان دهد (در حین انجام چشم های کودک را ببندید)

3- با کودک قرار بگذارید که فعالیتی را انجام دهد و به محض شنیدن صدای سوت آن کار را متوقف کند. به عنوان مثال در یک اتاق کودک پشت به شما راه برود و هر زمان صدای سوت را شنید بایستد مجدداً با فرمان شما شروع به حرکت کند و با شنیدن صدا متوقف شود.

4- چند وسیله صدا ساز(به عنوان مثال سوت، جغجغه، سنتورک، شیپورو…) به صورت (2 عدد هر کدام) تهیه کنید. این وسایل را به کودک بدهید تا مدتی با آن ها بازی کند و با صدای هر کدام آشنا شود. سپس یک نمونه از وسایل را مقابل کودک بگذارید. خودتان پشت او قرار بگیرد و جفت دیگر هر وسیله را به صدا درآورید. از کودک بخواهید پس از شنیدن صدا وسیله مورد نظر را نشان دهد.

5- تصویر چند حیوان را مقابل کودک بگذارید از کودک بخواهید که پس از شنیدن هر صدا (صدای حیوانات که نوار پخش می شود یا شما می گویید) تصویر مربوطه را نشان دهد.

6- کلمه ای را با کودک قرار بگذارید تا هر زمان شنید دستش را بالا ببرد. شما کلمات مختلف را بگوئید و آن کلمه خاص را نیز به طور نامنظم در میان کلمات دیگر بگوئید.

7- داستان کوتاهی را برای کودک تعریف کنید و بعد بلافاصله از متن داستان سوالاتی را از او بپرسید(به تدریج بین تعریف داستان و پرسش از متن فاصله بیندازید تا کودک مجبور شود اطلاعات را در حافظه نگه دارد.

8- حافظه شنوایی کودک خود را به شیوه زیر تقویت کنید.

دو کلمه بدون ربط(مثال: هلو ؛ مداد) به کودک بگوئید و از او بخواهید آن دو کلمه را به همان ترتیب یعنی اول هلو بعد مداد ) بعد از شما تکرار کند. در هر مرحله پس از اینکه کودک موفق شد کلمات را به طور صحیح بعد از شما تکرار کند، یک کلمه به تعدا د کلمات خود اضافه کنید(در آخرین مرحله کودک باید بتواند 5 کلمه را عیناً بعد از شما و با ترتیب صحیح تکرار کند)

ج) پرسش حس لامسه

1- از کودک بخواهید چشمهایش را ببیدد و اشیایی را در دست او قرار دهید تا بر اساس زبری یا صافی آن ها را به دو دسته تقسیم کند.

2- مشابه تمرین فوق را با اشیا سرد و گرم انجام دهید.

3- از کودک بخواهید چشمهایش را ببندد و دو شی به طور همزمان در دست های او قرار دهید.

کودک باید پس از لمس اشیاء بگوید آنها مثل هم هستند یا متفاوتند.

4- از کودک بخواهید چشمهایش را ببندد، اشیا آشنا و موجود در منزل را یکی یکی در دست او بگذارید و بخواهید پس از لمس هر وسیله، نام آن ها را بگوید.

5- اشکال هندسی پلاستیکی را در دست کودک قرار دهید و از او بخواهید شکل را لمس کند و طرح آن را روی کاغذ بکشد(در مرحله لمس شی باید چشم های کودک بسته باشد)

2810