2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
با سلام به همه دوستان...................

میخوام امسال پسرمو بفرستم کلاس بازی هوش و آموزش چرتکه....

اگه تجربه ای دارین بمن بگین خوشحال میشم یا کلاسهای آموزشی بهتری میشناسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه مدیر

فقط یک روز دیگر تا افتتاحیه مانده .......

آدرس کلوب گفتگو در نی نی سایت

www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20665

کسانیکه مایلند , به آدرس فوق مراجعه کنن و درخواست دعوتنامه بدن تا روز شنبه بتونن کارها رو ببینن ......

=============================================

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

===========

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

===============
shnia

1392/2/4 9:55 ب.ظ

دوستای گلم که کلاس اولی دارید یا داشتید چه کتبی رو توصیه میکنید که مفید و جذاب باشه برای مرور تابستونی؟؟؟

سلام
بهتره کتابهای درسی رو باهاش کار نکنی.پسر من امسال کلاس اول بود.روش تدریسشون عوض شده و فوق العاده حساسه.واسه همین میگن مربی های پیش دبستانی هم نباید آموزش بدن.
حتی اسم حروف رو هم عوض کردن.مثلا به ض نمیگن ض مریض میگن ضاد.یا به ط نمیگن ط دسته دار،میگن طا.......
ممکنه اینها به نظر مهم نیاد ولی معمولا بچه ها چیزی رو که اولین بار یادگرفتن تو ذهنشون می مونه.

من میخوام پسرم رو بنویسم کلاس نقاشی و سفالگری.البته تاثیرش رو تو تمرکز نمیدونم چطوره.
کیمیا خاتون شما چه دوره ای درس کلاس اول رو خوندی ؟؟؟
آخه زمان من اینطوری مثل زمان پسر شما بود
طا
ظا
عین
غین
...

ط دسته دار
ث سه دندونه - مال زمان مامانم بود یادمه مامانم اینطوری میگفت
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلام دوستان عزیزم.خدارو شکر کلاس اول پسرم به پایان رسید.سختیهای خودش رو داشت.ولی با کمک خدا حالا پسرم باسواد شده.توی صفحات قبل گفته بودم که پسرم بیش فعالی و کمبود تمرکز داره.البته بیش فعالیش خیلی خیلی بهتر شده.ولی مشکل الانش بیشتر تمرکزش هست.ولی خدارو شکر امسال جزو بهترین دانش آموزان کلاسشون بود.
شنیاجون به سلامتی آقاپسرشماهم امسال میره کلاس اول.آفرین به شما که میبینم همیشه داری تلاشت رو میکنی تا پسرت با مفاهیم درسی آشنا بشه.به نظر من در حد بازی باهاش کارکن.کتابهایی هست که برای ورود به کلاس اول هست.من برای تابستان پسرم کتاب کار تابستان کلاس اولیهارو خریدم.خیلی کتاب جالبی هست.حتما برای بچه هایی که پیش رو به پایان رسوندند هم کتاب برای تمرین تابستان هست.کلاس اول تا عدد 100را یاد میگیرند.شمارش اعداد رو باهاش کارکنید خوبه.جمع یا تفریق هم بهتره با روش معلم یاد بگیره.ریاضی اول رو یه کم سختش کردند.ولی اصلا جای نگرانی نداره.من اصلا فکرش رو نمی کردم پسرم بتونه مفاهیم ریاضی رو درک کنه.ولی با کمک خدا و روش خوب معلمش خیلی خوب یاد گرفت.برای پسر شماهم آرزوی موفقیت دارم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام سومیسو جان خوبی عزیزم خیلی وقته ازت خبری نداشتم....

چجوری میتونم تا 100 رو به پسرم یاد بدم؟؟؟ کتاب کلاس اول گاج رو دارم ولی نمیخوام زده بشه از الان باهاش کار کنم تو شهریور شروع میکنم

میشه بصورت بازی جمله سازی رو باهاش کار کنم یا بعضی کلمات صدای اول و آخرش رو بهم بگه که دقت و شنواییش بیشتر بشه....

ولی چه بازیهایی که بعدا برای درس و دقت هم خوب باشه میشه انجام داد...
سلام شنیا جون.منم به یادت بودم.ممنونم عزیزم،شکر خدا خوبم.شما چطورین؟
اتفاقا از الان خیلی خوبه جمله سازی رو باهاش کار کنید.اینجوری توی ذهنش جمله سازی بهتر شکل میگیره.برای شمارش هم الان تا چند بلده بشماره؟پسرم میخواست بره کلاس اول تا 30رو درست میشمرد و بقیه رو اشتباه میگفت.نگران نباش،حتما زود یاد میگیره.همین که فعلا تا 20هم بتونه خوبه.مثلا عکس 10 تا دایره بکش و بگو بشماره.یا شروع کنید باهم بشمارید.یکی شما بگو و یکی هم پسرت.
در مورد بازی هم که پرسیدید،میتونی اسم 4 تاکلمه رو بگی و ازش بخوای به همون ترتیبی که شما گفتید اونم بگه.جای کلمات رو نباید عوض کنه.انشاالله موفق باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810