2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سومیسا جان! به خاطر عوارضش خیلی دلهره داشتنم، ندادم بهش تا با نوروفیدبک آشنا شدم. خیلی خیلی بهتر شده ولی خوب هنوز مشکل کامل حل نشدهحوصلش سر میره این اثر بدی داره و دکتر میگه خودش حتما باید بخواد و الا بی فایدست! البته بچه هم تقصیری نداره 40 دقیقه بی حرکت نشستن برای وروجکی مثل پسری یه فاجعه است.
دکتر دو سه روز پیش بهش هیدروکسی زین داد گفت اثر بسیار خفیف آرام بخشی داره!!!!!
سلام بهار جان من تو یه برنامه پزشکی دیدم که بعضی از بچه ها به علت تنگ بودن دهانه مریشون دچار این عارضه میشن که با تشخیص به موقع از طریق سونو گرافی در سنین زیر 6ماه غالبا با دارو درمان میشه! اتفاقا برای نی نی یکی از بستگان این مشکل پیش اومده بود، وقتی بهش گفتم هرچند بنظرش مسخره اومد که این همه دکتر با تجربه چرا نفهمیدن، ملی وقتی پیگیری کرد اتفاقا بچه همین مشکلو داشت و رفع شد.کاملا
ان شاء الله کوجولوی شما هم بزودی خوب شه...........
مامان علی و نرگس جون،منم مخالف ریتالین بودم.ولی باالاخره به این نتیجه رسیدم که باید ریتالین رو بهش بدم.راجع به ریتالین هم خیلی پرس و جو کردم.البته نه از اطرافیانم.بلکه از چند تا دکتر و روانشناس و .......هر جور صلاح خودت هست.ولی ریتالین هم مثل خیلی داروهای دیگه که برای درمان باید استفاده میشه،در درمان بیش فعالی و کمبود تمرکز باید استفاده بشه.هیدروکسی زین که باعث خواب میشه.قبل از درس بهش نده.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام و شب بخیر. شاید حق با شما باشه!!!!!!!!!!!!!!!! از عوار چند سال آیندش می ترسم. دو سه تا بچه با سابقه مصرف طولانی رو تو مطب دکتر دیدم با افسردگی های شدید که میگفتن این از عوارض ریتالینه!!!!! در این مورد هم اطلاعاتی دارید.
مامان علی و نرگس جون،پسرمن روزی1دونه ریتالین مصرف میکنه و از چندتا دکتر هم پرسیدم و گفتند که کمترین دوز دارو رو استفاده میکنه و تاثیری بدی روی بدنش نمیذاره.ریتالین با دوز بالا روی کبد و کلیه اثرمیذاره.که البته پزشک خودش سالی 1بارچکاپ انجام میده تا اگراثرمخربی داشته دوز دارو رو براشون کم میکنه و از داروی دیگری استفاده میکنه.شمادرنظربگیرید که یک فرد دیابت داره و باید انسولین تزریق کنه.یکی اینو میپذیره و انسولین رو هرروز استفاده میکنه و یکی دیگه کوتاهی میکنه و از مصرف خودداری میکنه.مشخصه که بعد از چند سال چی پیش میاد!!!!!!!!!!در مورد ریتالین هم همینه.دکترپسرم میگه باید ازروی احساستون تصمیم نگیرید.اگه رسید به دوران بلوغ و اون وقت پشیممون شدید که چرا ریتالین رو استفاده نکردید،چی؟؟؟؟؟؟اتفاقا هربار پسرم رو میبرم پیش دکترش هستند بچه هایی که چندساله ریتالین رو مصرف کردند و نه افسردگی دارند و نه پرخاشگری.پسرمن که خدارو هزارمرتبه شکر خیلی بهترشده.الان هم از همکلاسیاش هیچ چیزی کم نداره.معلمش هم خیلی ازش راضی هست.خوب فکراتون رو کنید.وقتی با نوروفیدبک،هنوز احساس میکنید مشکل در درساش داره،با دکترش مشورت کنید که ریتالین رو میشه شروع کرد یا نه.هیچ مادری دوست نداره قرصی رو هر روز به فرزندش بده.ولی گاهی صلاح در اینه دارو بهش داده بشه.من تا به حال نشنیدم که ریتالین افسردگی بیاره.اتفاقا در بهبود افسردگی هم کمک میکنه.
شنیا جون،نقاشی پسرمنم زیاد تعریفی نداره.ولی امسال که رفته کلاس اول،معلمش بهشون داره یاد میده.نقاشیش بهتر شده.در کل پسرها توی نقاشی نسبت به دخترها ضعیف تر هستند.
سومیسو جان معلم پسرمم یاد میده ولییییییییییییییییییییییی تو مجله ها دیدی نقاشی بچه ها رو میزارن؟؟؟

پسر من اصلا هیچوقت اونجوری نقاشی نمیکرده.....

من پسرمو با دخترا مقایسه نکردم و نمیکنم.... ماشالا پسرا همیشه راحتن چه مجرد و بچه باشن چه زن داشته باشن و بزرگ باشن!!!!
شنیا جون،نقاشی پسرمنم زیادتعریفی نداره.فقط باب اسفنجی رو خوب میکشه!!!!!!!!!
آره پسرا همیشه راحت و بی خیالند!!!!دنیایی دارن برای خودشون!!!!!!!!!!
2810