2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168897 بازدید | 740 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شیده جون،خوبی،چندوقتیه نیستی!!!!!
دوست داشتی بیا تاپیک مامانایی که کودکان بیش فعال دارند،در سلامت روانی،مشکلات رفتاری هست.تجربیات خوبی اونجا هست.اینجاباشه برای مشکلات درسی فرزندان گلمون.پسرگلت چطوره؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام شنیا جون من پارسال پسرم رو بردم هیچ سوالی ازش نپرسید و از روی رفتارش که توی مطب به همه چی دست میزد تشخیص بیش فعالی داد و ریتالین رو تجویز کرد کلا برای پسر من کار خاصی نکرد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
به نظر من تفاوتی با دکترهای شهر خودمون نداشت من انتظار داشتم یه ارزیابی بکنه سوالی چیزی بپرسه ولی نپرسید شنیدم در زمینه اوتیسم خیلی کارش خوبه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان

یه وبلاگ پر از لباس با طرح و رنگ و سایز مختلف......از 4 ماه تا 12 سال با قیمت های استثنایی
اگر دنبال لباس راحتی واسه زمستون بچه هاتون هستین و در عین حال میخواین هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمتش مناسب باشه،این وبلاگ رو از دست ندین.
امروز دو طرح جدید اضافه شد.
یکبار برای همیشه مشتری دائم و هر فصل ما خواهی شد.
www.ninipoosh.blogfa.com
.....................................................................
و در این وبلاگ وسایل مناسب سیسمونی تا دو سال....اعم از ساک لوازم کودک،چند تیکه های نوزادی،پیش بند و جغجغه،پاپوش و کفش،لباسهای مخمل و سرهمی،تشک تعویض و پتو اسپانیایی و .... ارائه می گردد........
همگی با کیفت عالی و قیمت مناسب.
www.sismoonishop.blogfa.com
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
سلام سلام......

پروین جان کلاسای نوروفیدبک چطور پیش میره الان جلسه چندمه؟؟؟ دارو میخوره هنوز؟؟؟

شلمنده تا الان چقدر هزینه کردی؟؟؟

رفتاراش چجوری شده؟؟؟
سلام
شنیا جون جلسه 15 تموم شده قبل از شروع جلسات هزینه مشاوره و ویزیت و نوار مغز 160 تومان شد جلسات هم گفت هر جلسه 35 تومن که من با چونه هر جلسه 30 دادم تا حالا 610 تومان هزینه کردم بعد از جلسه 15 باید مجدد ببریمش تست نوار مغز که ببینه نوروفیدبک موثر بوده یا نه؟جز اینکه اضطرابش کمتر شده تاثیر دیگه ای نداشته و دارو هم داره میخوره دیگه دکتر باید بگه دارو رو ادامه بدیم یا نه؟خودم فکر میکنم باید دارو بخوره چون روی تمرکزش چندان اثری نگذاشته
سلام به همه.....

تعجب میکنم پروین جان چون هر چی مطلب درباره نوروفیدبک خوندم برای بهتر شدن تمرکز بوده!!! حالا شما میگی رو پسرت تاثیری نداشته.... یادته که منم میخواستم پسرمو برای بهتر شدن تمرکزش ببرم چون خونده بودم ....

البته برای شما خوب بوده بهرحال باعث شده اضطرابش کمتر بشه و این خیلی خوبه... الان اون بچه هم حس بهتری داره...
2810