2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168871 بازدید | 740 پست
سلام به همه
سومیسو جان...ببخشید دیر جواب دادم
من پسرم رو 12 جلسه بازی درمانی بیشتر برای مهارتهای دستش بردم فرزندان برتر یوسف آباد مال دکتر مجده
کلینیک روزبه هم مال دکتر تبریزیه....سرچ کنی آدرسش هست...کلا بیشتر مخصوص همین اختلالات یادگیریه
کلینیک رشد دکتر پیشاره هم یک بار بردم...دکتر پیشیاره هم کارش و هم بازی درمانهاش عالی اند
کلینیک آتیه و کلینیک پارند و مطب دکتر خوشابی هم نوروفید بک دارند.
تو کرج نداره تا جایی که من میدونم
کلا سومیسو جان...چون فاصله تهران کرج کمخ ...این جور خدمات خوب تو کرج کمه
پروین جون
نمی خوام امواج منفی بدم
ولی نظر شخصی ام اینه که نورورفیدبک بیشتر یک جور کاسبیه... پول گرفتن از مردمه...
من از بازی درمان پسرم پارسال در موردش پرسیدم...گفت ...زیاد توصیه نمیکنم...گفت خودش تو آتیه کار می کنه و همراه با نوروفیدبک که باید هفته ای 3 جلسه باشه...بازی درمانی هم انجام میدن...میگفت بازی درمانی تاثیرش بیشتره....
از دکتر خوشابی پرسیدم با این که خودش داشت زیاد تاییدش نکرد
باز میل خودتونه....ولی به نظرم زمان و هزینه زیادی داره...
در صورتی که بهبود تمرکز با انجام بازیهای هدف مند چه با کاردمانگر چه توخونه به نظرم هم هزینه و وقت کمتری می گیره هم اثرش بیشتره!!!!!!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سومسیو جان
کلاس شطرنج میفرستیش؟؟
با این که پسر من تمرکزش خوبه ولی کلاس شطرنج باز بهترش کرده تو این زمینه!!!
شطرنج قدرت حل مسال صبوری تحمل شکست رو بالا میبره
شطرنج قهرمانان میدون سپاه عالیه!!
سلام شیده جان.خواهش میکنم عزیز،این روزها سر هممون شلوغه.رسیدگی به درسهای بچه ها کلی زمان میبره.ممنونم ،راست میگی شطرنج ذهن رو فعال میکنه.مرسی از همراهیت.موفق باشی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شیده جان،ممنون میشم بگی بازی درمانی پسرگلت چطور انجام میشد؟همه بازیهارو اگه تونستی چند وقت یه بار لطف میکنی بهم بگی.ممنونتم
شیده جون ازت ممنونم سومیسو از تو هم ممنونم ببخش به خدا من نمیخواستم نگرانت کنم خدا شاهده هراتفاقی برای خودم و پسرم میفته و هر چی اینجا مینویسم عین واقعیته درسته اینجا محیط مجازیه ولی کلا من آدم صادقی هستم حتی اسم واقعیم هم پروینه شوهرم میگه لااقل یه اسم دیگه انتخاب میکردی... راجع به اثرگذاری ریتالین روی کبد هم خداشاهده عینا جمله دکتر رو نوشتم ....شیده جون به خدا از لاعلاجی ...میگم فردا نگم کاش نوروفیدبک رو هم امتحان کرده بودم...به درک این 20 جلسه رو هم امتحان میکنم 1000000تومنی برام آب میخوره ولی میگم من که همه راهها رو رفتم بزار اینم برم ببینم چی میشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
راستی راجع به بازی هم دکتر به من گفت یه نرم افزار داره قیمتش 250 هزارتومن هست و توش همه بازیهایی که برای این اختلالات خوب هست رو داره ...شیده جون شما این نرم افزار رو تهیه کردی؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین عزیز،معذرت چرا؟شاید باور نکنی من با اینکه تازه به جمعتون آمدم میفهمم که شما چقدر صادق و مهربانی.همینطور شیده جون.انشاالله نتیجه میگیری.منم در مورد تاثیر روی کبد نوشتم که شما هم مثل من از نگرانی راحت بشی.خدامون بزرگه پروین جان.پسرگلت رو هرموقع بردی نوروفیدبک ممنون میشم برام بگی چطوری هست؟روز خوش.
سلام سلام....
پروین جان همه کاری میخوای بکنی برای گل پسرت خیلی هم خوبه عشق واقعی هم همینه ولی عزیزم چرا شنا رو امتحان نمیکنی.....

رو پسر من خیلی خیلی تاثیر داشته فقط کافیه فروردین بشه دوباره اسمشو مینویسم... هماهنگی دست و پا و تمرکز و بازی و شادی همه باهم جمعه... بیخود پیامبر توصیه به شنا نکرده... منکه ومعجزه دیدم ازش روی پسر من خیلی تاثیر داشت هر چند که مربیش میگفت شیطونی میکنه همش میخواد بازی کنه ولی در طول سه دوره تا شنا قورباغه رو یاد گرفت بعدشم مربیش فهمید چطور کنترلش کنه 3 دور شنا 1 زنگ تفریح دوباره 3 دور شنا 1 زنگ تفریح.....

نمیگم نوروفیدبک ببری یا نه ولی من تو نت هم عکسشو دیدم هم مطالبی ازش خوندم آخه بچه بره اونجا روش تاثیر خیلی منفی میزاره:(((
باز بازی درمانی بچه میگه داره بهم خوش میگذره ولی اونجا اونهمه دستگاه وصل بشه بهش تو روحیه تاثیر گذار نیست؟؟ بچه ایکه باهوشه خیلی هم اسیب پذیره البته انتخاب بین بد و بدتره من جات بودم با روانشناس صحبت میکردم با کسیکه مرکز نوروفیدبک و بازی درمانی نداشته باشه تا خیالم راهت باشه منافع خودشو در نظر نمیگیره...

نمیشه یکماه دیگه ببریش تو این یکماه شنا اسمشو بنویسی روندشو با دقت زیر نظر بگیری؟؟
شنیا و سومیسو ازتون ممنونم ....حقیقتا خیلیها بهم گفتم نوروفیدبک موثر نیست ولی من کلا خیلی وجدان درد میگیرم میگم لااقل 15 جلسه ببرم ببینم چی میشه بعدهاخودم رو سرزنش نکنم ونگم اگه برده بودم نتیجه میداد...دیروز هم اولین جلسه پسرم رو بردم کلا هر جلسه 45 دقیقه هست ولی دیروز تا بازیها رو برای پسرم توضیح داد و اون هم بازی کرد و روال کار اومد تودستش 1 ساعتی طول کشید درمانگر گفت خیلی از بچه ها نمیتونن جلسه اول بازی کنن ولی پسر شما تونسته ...خود پسرم هم که عاشق لب تاپ و کامپیوتر و اینجور چیزاست خوشش اومده بود حالا امکان داره جلسات بعد خسته بشه و ادامه نده حالا تا وقتی خسته نشده میبرمش امید به خدا ...درمانگر میگفت بعد از 15 جلسه تست qegیا همون نوار مغزی مجدد ازش میگیرن اگر نوروفیدبک اثری نگذاشته باشه خود دکتر میگه دیگه ادامه ندین ...در ضمن یه پسر هم دیروز اومده بود کلاس پنجم بود جلسه دهم بود بهش گفتم برات مفید بوده ...طفلکی گفت آره من قبلا لکنت داشتم ببینید الان چقدر خوب حرف میزنم الهی ....در مورد شنا هم راست میگی شنیا جون تابستون بردمش خیلی خوب بود دلم میخواست زمستون هم بفرستمش متاسفانه معلمش خیلی مشق میده و پسر منم عادت داره سر شب میخوابه دیگه وقت نمیشه حالا بازم یه پرس و جو میکنم ببینم میتونم چند روز در هفته ببرمش
پروین جان انشاالله نتیجه میگیری.همین که پسرگلت توی جلسه اول خوشش آمده جای امیدواری هست.موفق باشی.
سلام پروین جون.خوبی؟پسرگلت چطوره؟نوروفیدبک تغییری توش ایجاد کرده؟با دکترپسرم تماس گرفتم در مورد عوارض روی کبد سوال کردم.گفت 8ماه یکبار آزمایش بدیم برای اینکه خیالمون راحت باشه مشکلی خدای نکرده پیش نیاد.خداکنه زود خوب بشن و دارو نخورند.دیروز و امروز که تعطیل بودند ریتالین رو ندادم،خداروشکر هم درساش رو خوب خواند و هم آروم بود.فقط نگرانیم از مدرسه هست که باید بهش قرص رو بدهم.ماه محرم هم شروع شده.برای تمام بچه های مریض و بیش فعال و پسرامون دعا کنیم که همشون سالم وسلامت باشند..............................
سلام......

فهمیدم قرینه ها رو باید چطور انجام بدن.... از خواهر شوشوم سوال کردم معلم ابتداییه و 18 سال سابقه کار داره فوق لیسانس هم هست....

گفت مهم نیست دقیق مثل اونطرف بکشه فقط باید درکی که از عکس داره رو بکشه و اینکه درست انجام بده مثلا نصف صورت هست باید نصف دیگرشو چشم بزاره نصفه دهن و بینی رو جای درست بزاره باید موهاشو بکشه گوش رو بزاره هر چز اینطرف داره اونطرف هم داشته باشه و البته جای درست ولی نه اینکه دقیق مثل چاپ در بیاره.....میتونه کج و ناصاف باشه ولی بیننده متوجه بشه که نصف صورت کامله....

برای تقویت انگشت هم بهم گفت بادکنک رو خیلی باد نکنم بدم دستش بعد بریده های روزنامه بصورت نا صاف و نامنظم برداره با سریش روش بچسبونه طوریکه بادکنک دیده نشه وقتی خشک شد کاملا باد بادکنک خالی بشه و روزنامه شکل بادکنک رو بگیره که کار خودشو درک کنه اینکار هم برای تمرکز هم برای تقویت انگشت دست خیلی خوبه....
سلام ایام سوگواری سالار شهیدان رو به همه تسلیت میگم
سومیسو جان اتفاقا منم پسرم رو پنج شنبه بردم دکتر و ازش خواستم یه آزمایش کلی براش بنویسه و امروز صبح هم پسرم رو بردم آزمایش بماند که چقدر ترسید و گریه کرد شوهرم که میخواست پسرمو برسونه مدرسه بهش گفتم به معلمش بگه امروز به خاطر خونگیری کلی استرس بهش وارد شده و گریه کرده دیگه به خاطر درس بهش فشار نیاره
شینا جون پسرها کلا نقاشیشون زیاد خوب نیست پسر منم همینطور به قول خواهر شوشو مهم اینه که تشخیص بده چشم رو کجا بزاره یا نصف دهن رو کجا بزاره دیگه بچه 6 ساله که طراح یا نقاش نیست که دقیق مثل شکل بکشه
راستی سومیسو جان من پسرم رو تا حالا 2 بار بردم نوروفیدبک... کاردرمان میگفت خیلی خوب بازیهارو انجام میده و از جلسه 5 یا 8 بعضیها هم دیرتر تغییرات رو مشاهده میکنین...پسرم هم خیلی خوشش اومده بود و حاضر نبود بیاد خونه کلا پسر من علاقه زیادی به بازیهای کامپیوتری داره یه دفتر هم بهم داد تا کارهای خوب و بدش رو توش بنویسم...راستی سومیسو جان مگه شما روزهای تعطیل هم به پسرت دارو میدادی که پنج شنبه و جمعه ندادی؟
2810