2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام پروین جون....

منم تازگی با معلم پسرم مشکل پیدا کردم یادت میاد که.....

جرات نداشته باشی چیه؟؟؟ همین الان زنگ بزن مدرسه تقاضای 1 جلسه ضروری با حضور مدیر و ناظم ( یا ناظمها) معلم بهداشت و مشاور و معلم مربوطه رو بکن... خودت هم جزوه رو کامل بخون ....

بعد خیلی هم محکم برو جلو ضمن تشکر از زحماتشون بگو دکتر گفته "باید" خیلی مواظب نوع رفتار و گفتارشون با بچه باشن در غیر اینصورت مسئولیت ناشی از عدم بهبود به عهده اونها خواهد بود!!!!!!!!!

از قول دکترش خیلی چیزا میتونی بگی اینکه بهت توپیده چرا تو انتخاب مدرسه دقت کافی نکردی!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه به هیچوجه نباید مدرسشو عوض کنی ولی مسئولین بخصوص معلمش میتونه نوع برخوردشو تغییر بده و این یه مورد استثنایی هستش بخصوص اینکه بچه به این باهوشی باعث امتیاز برای مدرسه هست.
اینکه ضمن آرامش دادن به بچه از هوش بالاش برای بالا بردن مدرسه استفاده بشه.( نوعی مسئولیت دهی به بچه مثلا مبصر و ..... چون باهوشه)
و خیلی چیزای دیگه....
دوشنبه هفته پیش جشن چهرها بود به همه هم دعوتنامه دادن... منم رفتم سه شنبه هم انجمن تا معلم پاشو گذاشت تو کلاس یکی از مامانا گفت پسرم منو تنبیه کرده چرا دیروز نیومدم چرا به من نگفتین مامانا هم هستن!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟

پسرم تا دید مامان مبین اومده و من نرفتم کلی ناراحت شد و تا شب همش بغض تو گلوش بود بچه منم نیست خیلی باهوشه خیلی حساسه!!!!! اینقدر غصه خورد پدرشوشومم گریه میکرد این بچه خیلی داناس خیلی میفهمه این اصلا یه چیز دیگه س انوقت شماها با این اینطوری رفتار میکنین!!!!!!!!!!!!!! برو به معلمش بگو باید همون موقع زنگ میزدن که تو هم بری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عزیزم من و تو باید این مدل صحبت کردن رو یاد بگیریم....راستی اگه قرص رو تو خونه به پسرت میدی و تو مدرسه نمیخوره به کادر مدرسه بگو دکتر قرصاشو قطع کرده وقتی معلمش رفت بیشتر با بقیه صحبت کن بگو میدونم معلم با این همه پسر بچه شیطون سرو کله میزنه خسته میشه ولی باید خیلی خودشو کنترل کنه بخصوص اینکه دکتر گفته دارو نخوره از جلسات نوروفیدبک هم اصلا حرفی نزن بگو اینقدر مربی به من این حرفارو زد رفتم پیش متخصص و نوار برداشتی ولی همش در جهتی صحبت کن که 1 پسر فوق العاده داری و چون فوق العاده س خیلی حساسه و نیاز به توجه بیشتر داره....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیا جون اون روز که تو مدرسه با کادر مدرسه بحثم شد هم مدیر و هم معلم اذعان داشتن هوش پسرم خوبه ولی میگفتن اذیت میکنه حوصله اینکه 45 دقیقه سر کلاس بشینه رو نداره این معلم پسرم حس میکنم زیاد جنبه نداره آخه یکی از مادرا هم خیلی روی درس بچه اش حساسیت نشون داده به عناوین مختلف معلمه بهش استرس وارد میکنه چند روز پیش تا مادره رو دیده بود بهش گفته بود املاشو پسرتون افتضاح نوشته ...مادره میگفت میخواستم سکته کنم تا دفتر املا رو باز کردم دیدم فقط یه تشدید نگذاشته و دندونه های است رو کم گذاشته....میبینی همچین مدلیه معلمه ...حالا تصمیم دارم به توصیه پزشک عمل کنم آخه خود دکتر هم گفت با این کادر مدرسه و این معلمی که میگین اگه به پسرت دارو ندی و شلوغ کنه شخصیتش رو خرد میکنن و اضطرابش رو بیشتر میکنن....
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شنیا جون تو خونه به پسرم قرص نمیدم آخه تو خونه اصلا اذیت نمیکنه و میتونم کنترلش کنم تو مدرسه انگار به خاطر همون اضطراب شلوغ بازی درمیاره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام پروین جان.ممنون که نتیجه رو گفتی.منم تصمیم گرفتم ببرمش پیش مراکز نوروفیدبک.چند وقته خیلی جاها خواندم مراکز درمانی مفیدی هست.امیدوارم نتیجه خوبی بگیری و دیگه قرص بهش ندی. روز خوش.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان منم حتما این نوروفیدبک رو امتحان میکنم برای فردا شب اولین جلسه رو انجام میده دکتر گفت چون به ریتالین جواب مثبت داده به نوروفیدبک هم احتمالا جواب مثبت میده ....خدا کنه
خواهش میکنم عزیزم امیدوارم بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم و قدم مثبتی برای کوچولوهای معصوممون برداریم
پروین عزیز،انشاالله زحماتمون برای فرزندان نازنینمان نتیجه میده.راست میگی همین که از تجربه های هم استفاده میکنیم بهترین راهکار مفید است.
سومیسو جان صددرصد تو کرج هم همچین مرکزی هست وقتی تو شهرستان ما که یه شهرستان کوچکه این مرکز وجود داره توی کرج هم حتما وجود داره و فرقی هم نمیکنه کرج تا تهران من میخواستم پسرم رو ببرم مرکز استان پیش همون دکتر برای نوروفیدبک که خود دکتر گفت درمانگری که توی شهرستان شما هست زیر نظر خودم کار میکنه و نیازی نیست شما این راه رو برید وبیایین
ممنونم پروین جان.خداکنه توی کرج هم باشه.اگر نباشه مجبورم تابستان که مدرسه ها تموم میشه ببرمش.راستی در مورد اینکه ریتالین عوارضی داره یا نه از دکتر پرسیدی؟نازی جون هم توی تاپیک مامانهایی که بچه بیش فعال دارند در مورد نام مراکز نوروفیدبک در تهران راهنماییم کرد.انشاالله نتیجه خوبی میگیری .
سلام سومیسو جان خوب هستی؟سومیسوی عزیز من و تو همدردیم هر دومون بچه هامون ریتالین مصرف میکنن ...منم مثل تو نگرانم و قصد ناراحت کردنت رو ندارم ....آره از دکتر پرسیدم گفت اگه زیاد مصرف بشه روی کبد اثر میزاره...حالا نمیدونم میخواست منو به انجام نوروفیدبک تشویق کنه این حرفو زد چون من بهش گفتم هزینه نوروفیدبک که خیلی زیاد میشه ....گفت خانم الان هزینه کنید بهتره یا تو سن 24-25 سالگی مجبور بشید یه کبد جدید برای پسرتون پیوند بزنید.....نمیدونی با این حرفش چقدر بهم ریختم خدا شاهده از روز چهارشنبه خواب و خوراک ندارم ...شبها اینقدر به این موضوع فکر میکنم تا خواب میرم اعصابم به شدت به هم ریخته ...همش میگم خدایا آخه چرا پسر من؟...میدونی حالا دیگه اصلا درسش برام مهم نیست حاضرم فقط سر کلاس بشینه و داد معلمش در نیاد اصلا هیچی یاد نگیره ....دیروز ریتالین ندادم عین دیوونه ها سردر گم شدم یه روز میدم یه روز نمیدم ...دیروز همکلاسیهاش میگفتن شیطنت نکرده امروز هم ندادم و با سلام و صلوات فرستادمش ....میدونم چند روز بگذره دوباره معلمش شاکی میشه و مجبور میشم بهش بدم
سلام

پروین جان مگه پیشفعالی 12 سالگی برطرف نمیشه؟؟؟ منکه هر چی مقاله خوندم نوشته بود تا 12 سالگیه مگر شرایط خاص که ممکنه تا بزرگسالی بمونه اونم شرایط خاص مثل قبلا که کسی چیزی نمیدونست و توجهی نمیکرد بخصوص بچه هاییکه دارو مصرف میکنن که خونده بودم زودتر خوب مبشن!؟!؟!؟؟!؟

راستی پسرای شما با قرینه نویسی مشکلی ندارن؟؟؟ درک مفاهیم دیداریشون خوبه؟؟؟
شنیا جون درسته 12 سالگی شیطنتها برطرف میشه ولی عدم تمرکز ممکنه تا بزرگسالی ادامه داشته بشه ...آخه پسر من تازه 8 سالش شده اگه قرار باشه تا 4 سال دیگه ریتالین مصرف کنه که به قول دکتر از کبدش چیزی نمیمونه
پسر من درک مفاهیم دیداریش خوبه ولی انگار درک مفاهیم شنیداریش زیاد خوب نیست مثلا یه نفررو میبینه چهره شو کاملا به خاطر داره ولی اسمش رو فراموش میکنه یا یه جایی میریم چیزهایی که اونجا هست خوب تو ذهنش میمونه ولی اسم اون جا اگه پارک باشه یا موزه باشه یا هر جای دیگه یادش نمیمونه باید چند بار تکرار بشه تا توذهنش بره....پسر من گاهی نقطه نمیگذاره و همش ب رو با م قاطی میکنه که اینها هم انگار به خاطر عدم تمرکزه
سلام پروین جان.توی گوگل سرچ کردم.اصلا در مورد عوارض ریتالین روی کبد چیزی ندیدم.شاید دکتر خواسته انگیزه شمارو برای نوروفیدبک بیشتر کند.اگربه صورت خودسرانه مصرف بشه عوارض داره،عوارضش هم اصلا روی کبد نیست.توکل به خدا پروین جان.
2810